R5 5600 ve RX 6700 XT sistemin ederi nedir?

• Konuyu başlatan flawzw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 53

flawzw

Decapat
Daha fazla  
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor, 3501 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.

Ekran kartı: AMD Radeon RX 6700XT (12 GB)

RAM: 16 GB (3200MHz)

Anakart: B450M-A Pro Max (MS-7C52)

VXE R1 Wireless mouse.

Rampage 23, 8" RM-344 1ms 144Hz FHD Gaming monıtor.

Selamlar, bilgisayarımı satmayı düşünüyorum onun yerine laptop almayı planlıyorum ne kadar eder bu sistem? Teşekkürler şimdiden.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor, 3501 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.

Ekran kartı: AMD Radeon RX 6700XT (12 GB)

RAM: 16 GB (3200MHz)

Anakart: B450M-A Pro Max (MS-7C52)

VXE R1 Wireless mouse.

Rampage 23, 8" RM-344 1ms 144Hz FHD Gaming monıtor.

Selamlar, bilgisayarımı satmayı düşünüyorum onun yerine laptop almayı planlıyorum ne kadar eder bu sistem? Teşekkürler şimdiden.

Laptop seçiminiz Gaming laptop olacaksa bu sistemi satıp bir Gaming laptoptan kasıt en fazla 4050 GPU'lu bir laptop olur ki oda sizin sisteminizin performansının %70'ini anca verir. Eğer mantık oyundan uzaklaşıp normal takılmalık ve iş için bir laptop almaksa neden olmasın. Masaüstünü satıp Gaming laptop almak yanlış bir seçim olur. Ayrıca sisteminizin monitör dahil Max ederi 25 bin TL'yi geçmez. 18-19 bin liraya hızlı gidebilir.

Laptop seçiminiz Gaming laptop olacaksa bu sistemi satıp bir Gaming laptoptan kasıt en fazla 4050 GPU'lu bir laptop olur ki oda sizin sisteminizin performansının %70'ini anca verir. Eğer mantık oyundan uzaklaşıp normal takılmalık ve iş için bir laptop almaksa neden olmasın. Masaüstünü satıp Gaming laptop almak yanlış bir seçim olur. Ayrıca sisteminizin monitör dahil Max ederi 25 bin TL'yi geçmez. 20 bin liraya hızlı gidebilir.
Gaming laptop almak niye yanlış olsun?

Laptop seçiminiz Gaming laptop olacaksa bu sistemi satıp bir Gaming laptoptan kasıt en fazla 4050 GPU'lu bir laptop olur ki oda sizin sisteminizin performansının %70'ini anca verir. Eğer mantık oyundan uzaklaşıp normal takılmalık ve iş için bir laptop almaksa neden olmasın. Masaüstünü satıp Gaming laptop almak yanlış bir seçim olur. Ayrıca sisteminizin monitör dahil Max ederi 25 bin TL'yi geçmez. 18-19 bin liraya hızlı gidebilir.

Teşekkür ederim hocam FPS oyunları çok tercih etmiyorum genelde Football Manager oynuyorum rahat oynanacak bir laptop bakıyorum ama kararsızım satıp satmamakla.

Gaming laptop almak niye yanlış olsun?

Açıklamasını yaptım. Verdiğin fiyata aldığın FPS ciddi oranda azalıyor bu bir gerçek. Detaylı açıklamasını yaptım. Yanlışım varsa düzeltin. Daha geçen 35 bin bütçeyle monitör ve tüm ekipmanlar dahil 5060 ikinci el sistem aldım. Şimdi soruyorum 43999 TL'ye zar zor 5060 laptop bulabiliyoruz ve de aldığımız performansı masaüstüyle bir de kıyaslasak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı