6900 XT LC vs 6900 XT Toxic Extreme OC

AMD kartlarda Sapphire daha tercih edilesi kartlar üretiyor ama Asus’un bu nesildeki AMD kartları iyi baya. Sapphire’in Toxic olmayan bir modeli için sıcak ve sesli çalışıyor yorumu okumuştum, Toxic de farklı değildir bence.

Ben de Asus ROG LC 6800XT aldım Amazon’dan gelmesini bekliyorum. İncelemeler çok sessiz ve serin olduğundan bahsediyor. Sapphire’e göre baya fark varmış 6800XT olanında.

AMD kartlarda Sapphire daha tercih edilesi kartlar üretiyor ama ASUS'un bu nesildeki AMD kartları iyi bayağı. Sapphire'in Toxic olmayan bir modeli için sıcak ve sesli çalışıyor yorumu okumuştum, Toxic de farklı değildir bence.

Ben de ASUS ROG LC 6800XT aldım Amazon'dan gelmesini bekliyorum. İncelemeler çok sessiz ve serin olduğundan bahsediyor. Sapphire'e göre bayağı fark varmış 6800XT olanında.

Hardware Unboxed'dan incelemesini izledim. Cidden 400W bir GPU için gayet serin çalışıyor. Manuel Overclock ile 55 derece de çalışıyor. Ayrıca ASUS olanda blower fan bellekleri soğuturken Sapphire olanda tam fan bellekleri soğutuyor. Ama yine de kararsız kaldım ASUS kalitesi yüzünden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten AMD’de UV ve fan curve yapmak şart gibi bir şey. Asus’un farkı fabrika çıkışı serin çalışması tak kullan şekilde geliyor Asus’un kendi curve ayarı gayet iyi. Sapphire de alınmaz değil sonuçta en tepe modeli 6900 XT serisindeki.

GDDR6 bellekler GDDR6X kadar ısınmıyor. Zaten PCB üzerinde waterblock da var. O blower fanı koymasalardı da ısınmazdı, o açıdan neden normal fan yerine blower koymuşlar konusuna çok takılmamak lazım. Her iki kartın da bellekleri fazla ısınmayacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı