@kino eyvallah hocam. Benimde icime sindi cok. Cok sagolun valla.
Hayırlı olsun hocam güzel kasa seçimi olmuş. PSU'yu fiyatı iyi olduğu için aklınızda olsun diye atmıştım ama aceleyle almışsınız, hayırlı olsun.@kino aldim hocam 2 tane hemen. onu mu alcam bunu mu alcam derken 1 haftayi yedim![]()
Kendin de toplayabilirsin. YT'da Technopat'ın tonlarca toplama videosu var, zor değil.@kino insallah Balikesirde bulabilirim bunu montaj yapabilecek![]()
Hemen aldim ama baktim fiyatlarina once , 2400 civari sagda soldaHayırlı olsun hocam güzel kasa seçimi olmuş. PSU'yu fiyatı iyi olduğu için aklınızda olsun diye atmıştım ama aceleyle almışsınız, hayırlı olsun.Çok uzun yıllar PSU bakımından derdiniz olmaz. 3-4 Yıl sonra yeniden sistem toplayacak olsanız bile PSU'yu kullanabilirsiniz çok uzun yıllar değiştirmenize gerek yok.
Bitince paylasirim resmini ama onun icin bolum yok galiba, burada paylasirim artik sizleri etiketleyipRica ederim. Sistemi güzelce birleştirince paylaşırsın. Hem kasa oldukça geniş, hem güç kaynağı modüler iyi bir kablolama ile muhteşem görünecektir.
MSI H170 Gaming M2 Anakart | Kutu var |
Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz 3.31 GHz | |
16,0 GB ddr4 ram ( 2 x 8 ) | |
Corsair Force MP510 480 GB M.2 SSD | |
MSI GTX 970 Gaming 4gb ekran karti | Kutu var |
Core V31 kasa | Kutu var |
Asus VS278Monitor | Kutu var |
1 TB WD black HDD | |
Logitech K330 Klavtye ve mouse | |
Creative 2+1 ses sistemi |
@balikeat tamamdir hocam. ben alisveris kismina acamak zorunda oldugumu saniyorum. Masaustu kisminda benzer basliklar varmis.Hocam monitörü, klavye ve mouse'u, ses sistemini çıkartınca kasa olarak 5 bin lira civarı edebilir ama sistem eski olduğu için net bilgim yok. Bunun için ayrı konu açsanız daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.