Onur SAYGI
Hectopat
Daha fazla
Hayır niye aldım ben bunu, niyeeeeee
Sorun 14K ya ekran kartı almak değil. Ülke, hatta dünya şartları, çok daha fazlalarını göze aldık kısa geçmişte. Beni sinirlendiren, geçen hafta 15.5k ya satılan ürün bu hafta 14K oldu diye 9K vereceğime 14K verip en iyisini alayım düşüncesiyle ürün alıp hemen sonrasında indirim yenileyip insanın içine kurt düşürmeleri.
Muhtemelen hiçbir özelliğini kurcalamadan, hatta araştırmadan böylece taktığım gibi kullanacağım yine
Sen niye 6800XT aldın. Yani işin büyük bir kısmını yapıp zaten 13K vermişsin, mantıklı olan 6900XT olmaz mıydı? Sende 6900XT alsaydın burada beraber ağlardık ne güzel.
Hocam şu an eğitim sebebiyle yurt dışındayım. İndirimi görünce dayanamadım ve ben de 6900XT sipariş verdim fakat bilgisayarın diğer parçalarını 1-2 ay sonrasında toplayacağım. Bu 1-2 aylık süreç içerisinde daha fazla indirim olur mu düşüncesiyle kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen. Sonra da Türkiye'ye döneceğim ve doların her an Ay'a doğru fırlayabileceğini aklıma getirip iki sonucu olan bir kumar oynadım diyorum. Fakat günün sonunda kart canavar gibi. Performans açısından üzmeyeceği açıkça ortada. Fiyat konusunda ise yaşayıp göreceğiz ama yapacak bir şey yok her türlü hayırlı olsun ikimize de.