6900XT 14K ve 6800XT 13K

Ürünü 14K lık fiyattan almak istediğimden bile emin değilim. 9000 TL ile 2K da 6750 XT işimi de gayet görecek bir kart ama işte sineğin ışığa gittiği gibi kapıldık büyüye, birde uğraşıyoruz. Bu bir işaret mi almasak mı ne yapsak?

Alırsam ekime alamazsam kasıma kadar daha beklerim. Son birkaç yıldır GTX 1060 ekran kartı ile 2K monitörde hiçbir şey umurumda olmadan takılıyorum zaten. Her hangi bir soruna sebep oluyorsa da ben fark etmiyorum, ben fark etmediğime göre de zaten bana göre sorun yok demektir.
Cuma günü hiçbir şey yapmadan 2 saat boyunca sayfa yenilemek nasıl bir fantazi ise onu deniyoruz. Ölüm döşeğinde bu yitip giden 2 saati daha iyi değerlendirmediğim için çok kızacağım kendime.

Alırsam ekime alamazsam kasıma kadar daha beklerim. Son birkaç yıldır GTX 1060 ekran kartı ile 2K monitörde hiçbir şey umurumda olmadan takılıyorum zaten. Her hangi bir soruna sebep oluyorsa da ben fark etmiyorum, ben fark etmediğime göre de zaten bana göre sorun yok demektir.
Cuma günü hiçbir şey yapmadan 2 saat boyunca sayfa yenilemek nasıl bir fantazi ise onu deniyoruz. Ölüm döşeğinde bu yitip giden 2 saati daha iyi değerlendirmediğim için çok kızacağım kendime.
İncehesap sepetim ekranı : (Temsili değil)

1655501146804.png

İncehesap sepetim ekranı : (Temsili değil)

1655501146804.png
1655501644135.png

Şaşırtıcı :). "Sepetim" linkinin sonuna "?" koyunca bu ekrana gelmeyi başardım.

Aynı şekilde diğer linklerin sonuna ? koydukça diğerleri de açılıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı