6'dan fazla zayıf dersle 10. sınıfta, sınıfta kalınır mı?

6'dan fazla zayıfım var diyor. 6'dan fazla varsa 6'dan fazla sorumluluğu vardır.
Ekran görüntüsü 2024-06-10 222659.png

Merhaba öncelikle iyi sosyaller benim 1. dönem ortalamam 46, 2. dönem ortalamam ise 56 fakat 6'dan fazla zayıf dersim var (aralarında Edebiyat'ta var) fakat internette gördüğüm kadarıyla yine de sorumlu geçebiliyordum ama çevremdeki insanların bir kısmı kalırsın derken bir kısmı sorumlu geçersin diyor. Rica etsem birisi beni bu konuda aydınlatabilir mi? Teşekkürler.

Webde genel olarak
Lisede yıl sonu ortalaması 50'nin altında olan ve 3 dersten zayıfı bulunan bir öğrencinin sınıfı geçmesi mümkün değildir. 5, 6, 7 zayıfı bulunan bir öğrenci sınıf tekrarı yapmak zorundadır. Diyor kesin sonucu karneyi alınca görürsünüz.

Webde genel olarak
Lisede yıl sonu ortalaması 50'nin altında olan ve 3 dersten zayıfı bulunan bir öğrencinin sınıfı geçmesi mümkün değildir. 5, 6, 7 zayıfı bulunan bir öğrenci sınıf tekrarı yapmak zorundadır. Diyor kesin sonucu karneyi alınca görürsünüz.

Kardeşim o 9.sınıf için geçerli 10,11 ve 12 sınıflar için hâlâ eski sistem geçerli kademe kademe uygulanacak.

Kardeşim o 9.sınıf için geçerli 10,11 ve 12 sınıflar için hâlâ eski sistem geçerli kademe kademe uygulanacak.
Evet 50 altı oldumu doğru pardon kardeşim yanlış okumuşum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı