6FT6 metodu nedir?

mesutmtw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir boyum hakkında takıntılı olduğumdan kaynaklı 6FT6 metodu adında bir şeye denk geldim sosyal medyada. Güya kemikler dahi kapansa, kapanan kemikleri açarak boy uzaması sağlayabiliyormuş. Mantıklı gelmiyor ama son çare denemeyi düşünüyorum. Elbette satıyorlar :D 18 yaşındayım ve 158 civarındayım maalesef. Bunların gerçek olma ihtimali nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir boyum hakkında takıntılı olduğumdan kaynaklı 6FT6 metodu adında bir şeye denk geldim sosyal medyada. Güya kemikler dahi kapansa, kapanan kemikleri açarak boy uzaması sağlayabiliyormuş. Mantıklı gelmiyor ama son çare denemeyi düşünüyorum. Elbette satıyorlar :D 18 yaşındayım ve 158 civarındayım maalesef. Bunların gerçek olma ihtimali nedir sizce?
Denemekten zarar gelmez ama pek umutlanma bence. Sonuçta bu olay genetik tamamen.

Gerçek olma ihtimali 0.

Şurada da yazdım internette gördüklerim pek hoşuma gitmedi: 6FT6 metodu işe yarar mı?

Boy uzatma ameliyatı var Asya'da bacaklarına kemiklerine uzatma ekletiyorlar. Bunun başka yolu olsa kimse bıçak altına yatmazdı diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı