Hanma metodu nedir?

KurşunAdam

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, sosyal medyadan ara sıra karşıma çıkıyordu hanma metodu diye boy uzatıyormuş. Araştırma yaptım fakat bir şey bulamadım bilginiz var mı? A-dan Z-ye anlatım yapan hareket mi egzersiz mi nedir bu hanma metodu? Yardımcı olursanız bahtiyar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@KurşunAdam yaşın kaç? Belli bir yaştan sonra uyumana, beslenmene vs. dikkat etsen de boyun pek uzamaz. Sen çevresel faktörlere dikkat et, belli bir miktar uzarsın. Tabii sadece beslenmeyle olacak iş değil bu. Uzamak istiyorsan asılmak çok önemli. Bunu yap sana tavsiyem. Mutlaka işe yarayacaktır. Boy uzatma egzersizleri boş, sadece devamlı asıl.

Merhaba dostlar, sosyal medyadan ara sıra karşıma çıkıyordu hanma metodu diye boy uzatıyormuş. Araştırma yaptım fakat bir şey bulamadım bilginiz var mı? A-dan Z-ye anlatım yapan hareket mi egzersiz mi nedir bu hanma metodu? Yardımcı olursanız bahtiyar olurum.

Hocam benzeri 2-3 kitap bende var içerik olarak genelde nasıl beslenmen gerektiği söylüyor() antrenman hareketleri ve türleri söylüyor(yapacağın sporlar, hareketler vb.),yapmaman gerekenler ve uyku ile ilgili bilgiler ufak şeylerde var ama kitaptan kitaba değişiyor.Genel olarak iyi ama satın alım dışında içerikte belirtilen şeyleride karşılaman gerekiyor(çoğunlukla beslenme bir miktarda kendin istersen spor aleti)

Olsun siz yine de anlatın veya link gönderin boy genetik dedin ama yanlışsın ailemin neredeyse hepsi dev ama bir ben kısayım ne kadın ne de erkekte benim gibi boy yok. (160) Ailemde en kısa kadın 168, en kısa erkek 180. En uzunu ise rahmetli dedem 2.04-05 gibi olmuş. Yani demem o, genetik falan değil keşke araştırmacılar beni bir incelemeye alsalar neden böyle kaldım diye.
Alakası yok aile bireylerin kısa boyu baskın olmayan bir gen olarak nesillerce taşımış ve piyango sana patlamış olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı