6'lı Masanın Adayı Kim Olacak?

6'lı masanın adayı sizce kim olacak?

• Kemal Kılıçdaroğlu

• Ekrem İmamoğlu

• Mansur Yavaş

• Meral Akşener

• Diğer

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayraktara karşı gelen Ali Babacan mı? Üzüldüm hallerine. İnşallah kazanamaz.
Milletçe dinlediğimizi ve okuduğumuzu anlayamama sorunumuz var kusura bakmayın ama gerçek bu.

Ali Babacan o konuşmasında Bayraktar'ın diğerlerine nispeten daha fazla bütçe ve destek aldığını (yani torpil geçildiğini){Burada haksız olabilir} ve bazı önemli projelerin sırf siyasi sebeplerden ertelenmesi veya bir türlü çıkamamasını eleştirdi. Bunlara örnek Altay projesi verilebilir. İnsanlar "dokunacağız, müdahale edeceğiz" cümlelerini sanki "iptal edeceğiz, durduracağız" manasında anladı ya da haber sitelerinin provokatörlüğü ile böyle sandılar. Ali Babacan savunduğum veya desteklediğim falan yok.

Anayasadan Türk kelimesini çıkaracağız açıklamasını da inşallah yanlış anlamışızdır (!)

Anayasadan Türk kelimesini çıkaracağız açıklamasını da inşallah yanlış anlamışızdır. (!)
Yıllardır DEVA'nın sitesinde falan yer alan bir politikadır bu. DEVA zaten hafif liberal bir politika benimsiyor. Ayrıca siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Tabi, haberi araştırmayınca böyle olunuyor.

Buradaki olay Dini ve Kültürel kimliğe atıf yapılmaması için önerilen bir önergedir veya politikadır.
Yani Vatandaş için 'Eşitlik' temelini kapsayan bir politika öngörülüyor.

Sonuç olarak yine yanlış anlamışsınız veya tam araştırmamışsınız. Araştırmayınca "A Koyunlar"dan pek bir farkınız kalmıyor.

Ekrem İmamoğlu aday olmadığı sürece AKP'nin tahtı sarsılmaz.

Ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını düşünüyorum şimdiden geçmiş olsun bize.

Kardeşim Türk kelimesini çıkaracağız diyor sen buna politika diyorsun sokarlar böyle politikaya kusura bakma deva partinle mutluluklar sana bizden oy yok.
Okuduğunu anlaman yoksa benle tartışmaya girme. Hatta üslübunu düzelt ondan sonra bu tür konulara gel.
Buradaki olay Dini ve Kültürel kimliğe atıf yapılmaması için önerilen bir önergedir veya politikadır.
Yani Vatandaş için 'Eşitlik' temelini kapsayan bir politika öngörülüyor.

Okuduğunu anlaman yoksa benimle tartışmaya girme. Hatta üslübunu düzelt ondan sonra bu tür konulara gel.

Ben anladım kardeşim merak etme neci olduğun belli daha fazla bana cevap yazma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…