6pas forma güvenilir midir?

Vay be denk gelmeye bak bende Tottenham 21/22 ev forması alcaktım. Bu arada paskalya var derken ? Tam olarak o ne demek açıklar mısınız ?
Valla herhalde o aralar bu yabancıların paskalya bayramı mı ne var ya o. Yoğunluk yüzünden geç geldi, sen yine de 8numara'ya bak daha fazla seçenek hem biraz daha ucuz oluyorlar.
Alacaksan bence Spurs yağmurluk al çok iyiler.

Vay be denk gelmeye bak bende Tottenham 21/22 ev forması alcaktım. Bu arada paskalya var derken ? Tam olarak o ne demek açıklar mısınız ?
Bu 200'e forma satanlar genelde yurtdışı kaynaklı oluyor. Hristiyan ülkelerde Paskalya Bayramı oluyor.

Satın alıp memnun olduğum 3 yer var, önerebilirim:

Login • Instagram [Bu yeri ucuzmuş, bir deneyeyim diye tercih ettim, fiyatına göre gayet iyi forma. (Dortmund 21/22 Ev - 50TL)]

Valla herhalde o aralar bu yabancıların paskalya bayramı mı ne var ya o. Yoğunluk yüzünden geç geldi, sen yine de 8numara'ya bak daha fazla seçenek hem biraz daha ucuz oluyorlar.
Alacaksan bence Spurs yağmurluk al çok iyiler.
Şimdilik daha çok ev forması alasım var da ileride yağmurluk da olabilir. Bu arada 8numara'yı önerir misiniz oradan hiç alışveriş yaptınız mı ? Fiyat farklarına baktım da 6pas ile aralarında sadece 15 lira var 15 tl farka değer mi sizce ?

Şimdilik daha çok ev forması alasım var da ileride yağmurluk da olabilir. Bu arada 8numara'yı önerir misiniz oradan hiç alışveriş yaptınız mı ? Fiyat farklarına baktım da 6pas ile aralarında sadece 15 lira var 15 tl farka değer mi sizce ?
Oradan da Spurs mor yağmurluk aldım, yurt dışından geliyor ve on numara ürünler.

Bu siteyi bilmiyorum fakat geçen ay 8numara'dan İtalya Rönesans forması satın aldım ve çok memnun kaldım. Çin'deki Puma fabrikasından geldi ve elime 3 haftada ulaştı. Ürün orijinal. Kapıda PTT kurye personeline 17 TL gümrük vergisi ödedim ekstradan. 8numara'yı kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi bilmiyorum fakat geçen ay 8numara'dan İtalya Rönesans forması satın aldım ve çok memnun kaldım. Çin'deki Puma fabrikasından geldi ve elime 3 haftada ulaştı. Ürün orijinal. Kapıda PTT kurye personeline 17 TL gümrük vergisi ödedim ekstradan. 8numara'yı kesinlikle tavsiye ederim.
Tamamdır o zaman bende orayı tercih ediyorum önerilerinize göre, hepinize teşekkür ederim.
@tatarrmert @KRALCAN @ehbk Arkadaşlar konuyu tekrardan açacağım ama bir sorum olacak hepinize, ben 8numara forma'dan siparişimi verdim 2 gündür herhangi bir gelişme yok da sizin aldığınız ürünler size kaç günde gelmişti ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı