6s mi s6 mı ?

Bende ZenFone 6 var. Vallahi ne diyeyim, 800 TL'ye müthiş bir telefon. Yaklaşık 1 yıl oldu kullanalı ve yeteri kadar hızlı.

Eğer arada kaldıysanız ZenFone serisini köprü olarak düşünebilirsiniz.

S6-6S olayına gelirsek, babamda S6 var ve memnun değil. Bazen donup duruyor diyor. O da ZenFone 6 kullandı ve hiç donma yaşamadım diyordu.

iPhone alırsan değeri düşmez, istediğin zaman 200 TL falan zararla çıkarsın.

Şahsen benim önerim G4 olur. Seviyorum G4'ü. Hem gerçek deri kapağı güzel duruyor ;)
G4'ün bataryası çok hızlı bitiyormuş, şikayetler bu yönde. Bence 6S al rahat rahat yaşa.

Hayırlı olsun diyebilir miyiz? :)
Aslında Z5'de vardı fakat yine yavaşlamasıydı romdu roottu derken canımı sıkacak, dolayısıyla 6S alıp kurtulayım. Hayırlı olsun diyebiliriz :).

@EmirAkdemir Aklıma bir şey takıldı; S6 ilk başlarda 6s den daha performanslı olabilir fakat 1 yıl sonra bunu devam ettirebilir mi ?

iPhone 6s kullanıcısıyım. 6s iPhone 6'ya göre gerçekten çok hızlı özellikle Touch ID konusunda gerçekten muazzam bir iş çıkarmışlar. Uzun süreli kullanım, sistem, yazılım ve garanti konusunda kafanın rahat olmasını istiyorsan kesinlikle 6s almalısın. Kafanda soru işaretleri varsa 6s kullanıcısı olarak sorularını yanıtlayabilirim.

iPhone 6s kullanıcısıyım. 6s iPhone 6'ya göre gerçekten çok hızlı özellikle Touch ID konusunda gerçekten muazzam bir iş çıkarmışlar. Uzun süreli kullanım, sistem, yazılım ve garanti konusunda kafanın rahat olmasını istiyorsan kesinlikle 6s almalısın. Kafanda soru işaretleri varsa 6s kullanıcısı olarak sorularını yanıtlayabilirim.
S6 alsaydım keşke dediğin oldu mu ?

S6 alsaydım keşke dediğin oldu mu ?
Hayır olmadı. İki cihazıda inceleme fırsatı buldum. 6s'de karar kıldım. Android işletim sistemli akıllı telefon alacaksanız LG, HTC, Sony markalarına yönelin derim. Samsung'a bulaşmayın. Ne kadar görsel anlamda ön planda olan bir marka olsada uzun süreli kullanımda hüsrana uğruyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı