6TB HDD yavaş

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Intenso Memory Center 6 TB 6031514 3.5" USB 3.0 Ta
1676919048520.png

3 aylık diskim sonuçları bu şekilde PC takılı olduğu zaman açılış kapanışları çok yavaş oluyor. Diskin içindeki oyunları videoları açarken çok sorun yaşıyorum ya hata veriyor ya da çok yavaş açıyor, bad sectör testi yaptım. Tam tarama ile bad sectör de bulamadım S, orunu nasıl çözebilirim? Ürün linkini bıraktım.

Eki Görüntüle 1676656

3 aylık diskim sonuçları bu şekilde PC takılı olduğu zaman açılış kapanışları çok yavaş oluyor. Diskin içindeki oyunları videoları açarken çok sorun yaşıyorum ya hata veriyor ya da çok yavaş açıyor, bad sectör testi yaptım. Tam tarama ile bad sectör de bulamadım S, orunu nasıl çözebilirim? Ürün linkini bıraktım.

USB 3.0 yerine takmayı dener misin?

Eki Görüntüle 1676656

Bir HDD'ye göre hızlı bile sayılır hocam bozuk falan değil.

Dosya açarken oyun videoları açarken vs kasıyor donuyor geç açıyor o yüzden şüphelenmiştim bu sorunu nasıl çözeceğim peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı