7.000 TL ekran kartı önerisi

Fiyat olarak bütçeyi aşmak istemezse 3600, şu fotoğrafa göre söyledim.
Tahmin edeyim User benchmark sitesinden baktınız, kendisi forumda yasaklı bir site olur.
1669547992307.png


Bu önerdiğiniz ekran kartı benim işlemcimle uymuyor mu? Bir de puanı biraz düşük gibi geldi bana ama siz daha iyi bilirsiniz.
Uyar ancak darboğaz olacaktır.
 
Herkese selam. Rust tarzı oyunları rahat oynatabilecek bir ekran kartı önerisi bekliyorum. Genelde Valorant oynuyorum, şu an 100 FPS civarı alabiliyorum ama kayıt almak biraz zor oluyor. Hem kayıt alıp video canlı yayın vs hem de 150+ FPS alabileceğim bir ekran kartı istiyorum. Bütçe 3K 7k arası. Sistemim imzada yazıyor +8 GB RAM.

Rust için ekran kartı kadar RAM de önemli kanka biliyorsundur kendisi RAM canavarıdır.
 
@OnurKelees hocam üstteki soruya da bir cevap verirseniz iyi olur.
7000 TL sadece ekran kartı alırsanız örn. RX 6700 işlemciniz ile kaçınılmaz darboğazlar olur. RX 6600 performansının bile altına düşer. Hem işlemcinizi yenileyip hem de ekran kartını RX 6600 olarak güncellemek daha iyi olacaktır.
 
7000 TL sadece ekran kartı alırsanız örneğin. RX 6700 işlemciniz ile kaçınılmaz darboğazlar olur. RX 6600 performansının bile altına düşer. Hem işlemcinizi yenileyip hem de ekran kartını RX 6600 olarak güncellemek daha iyi olacaktır.

Hocam şimdi ben 5K ya bu ekran kartını alsam işlemciyi alana kadar taksam Rust oynayabilir miyim? Bir de eski işlemciyle ne yapabilirim?
 
Hocam şimdi ben 5K ya bu ekran kartını alsam işlemciyi alana kadar taksam Rust oynayabilir miyim? Bir de eski işlemciyle ne yapabilirim?
Oynarsınız ama yine darboğaz olur. Yeni işlemciyi alana kadar eski işlemciyle idare edin daha sonra satıp yenisini alırsınız zaten.
 

Geri
Yukarı