Jiyunotameni
Hectopat
Daha fazla
Gönül isterdi ki ben de öyle ürünü seçeyim fakat monitörüm yok, birkaç ufak tefek şey olsa RAM takviyesi falan derken bütçemi aşabilir
o siteden alamam çünkü 12 ay bankkart taksidi yok o yüzden olan sitelerden alabilirim
Gönül isterdi ki ben de öyle ürünü seçeyim fakat monitörüm yok , bir kaç ufak tefek şey olsa ram takviyesi falan derken bütçemi aşabilir(Sistemde hazır sistem önerilmez)
İndirime girerse ACER Nitro alınabilir.
discordum varDiscord veya Instagram gibi kullandığın bir yer var mı oradan yardımcı olabilirim hem daha detaylı konuşurz.
maalasef o siteden alışveriş yapamam çünkü alabilirsem 12 ay taksit ile alacağım![]()
CYBER-1650S / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS PHOENIX GTX 1650 SUPER OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CYBER-1650S oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, ASUS PHOENIX GTX 1650 Super ekran kartı, 16GB 3000mhz ram ve 500GB NVMe M.2SSD ile oluşturulmuştur. Ücretsiz montaj ve test hizmeti, aynı gün ve ücretsiz kargo avantajı.www.gaming.gen.tr
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben toplama çok iyi anlamıyorum hiç masaüstü kullanmadım , özelleştirme ile uygun masaüstü almak istiyorumAcer Nitro diyeceğim ama ne SSD'nin ne de PSU'nin ne olduğu belli değil, kasanın da zaten hava akışının pek iyi olduğunu zannetmiyorum. Ayrı ayrı toplamak en iyisi gibi görünüyor, fakat illa hazır sistem isterseniz alınabilir.
Arkadaşlar yukarıda paylaştığım linkler örnek amaçlı, bana uygun ve mantıklı gelenler, tabii içeriğini ve iyi olup olmadıklarını bilmiyorum. Siz farklı hazır sistemler ya da kasalar da önerebilirsiniz, monitör ile birlikte maksimum 8, 8.5k olursa iyi olur. Oynayacağım oyunları yazdım, uzun seneler kullanabileceğim, beni yarı yolda bırakmayacak bir bilgisayar almak istiyorum. Son olarak her siteden alamam çünkü 12 ay Bankkart taksidi ile alabilirsem alırım ancak. <3