Gönül isterdi ki ben de öyle ürünü seçeyim fakat monitörüm yok, birkaç ufak tefek şey olsa RAM takviyesi falan derken bütçemi aşabilir :( diğerlerinden önerdiğiniz var mı?
o siteden alamam çünkü 12 ay bankkart taksidi yok o yüzden olan sitelerden alabilirim :(
(Sistemde hazır sistem önerilmez)
İndirime girerse ACER Nitro alınabilir.
Gönül isterdi ki ben de öyle ürünü seçeyim fakat monitörüm yok , bir kaç ufak tefek şey olsa ram takviyesi falan derken bütçemi aşabilir :( diğerlerinden önerdiğiniz var mı
Discord veya Instagram gibi kullandığın bir yer var mı oradan yardımcı olabilirim hem daha detaylı konuşurz.
discordum var
maalasef o siteden alışveriş yapamam çünkü alabilirsem 12 ay taksit ile alacağım
Acer Nitro diyeceğim ama ne SSD'nin ne de PSU'nin ne olduğu belli değil, kasanın da zaten hava akışının pek iyi olduğunu zannetmiyorum. Ayrı ayrı toplamak en iyisi gibi görünüyor, fakat illa hazır sistem isterseniz alınabilir.
ben toplama çok iyi anlamıyorum hiç masaüstü kullanmadım , özelleştirme ile uygun masaüstü almak istiyorum
Arkadaşlar yukarıda paylaştığım linkler örnek amaçlı, bana uygun ve mantıklı gelenler, tabii içeriğini ve iyi olup olmadıklarını bilmiyorum. Siz farklı hazır sistemler ya da kasalar da önerebilirsiniz, monitör ile birlikte maksimum 8, 8.5k olursa iyi olur. Oynayacağım oyunları yazdım, uzun seneler kullanabileceğim, beni yarı yolda bırakmayacak bir bilgisayar almak istiyorum. Son olarak her siteden alamam çünkü 12 ay Bankkart taksidi ile alabilirsem alırım ancak. <3

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı