7.000 TL laptop önerisi

Bütçe
6-7

lebaki

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

6-7 k arası laptop bakıyorum. Hem oyuncu hem de bazı programlar kullanan biriyim. Bulabildiğim 2 tane laptop var önerilerinizi bekliyorum.

İlki Monster diğer 3'ü Excalibur. Sondaki 3'ü farklı bir tık özellikleri var, yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bulduklarınızın hepsi kötü 9.nesil ölü işlemci alınmaz Monster'ın bilgisayarları da kalitesiz.

Bütçe artarsa;
Attıklarımın arasından başka model bakmanızı önermem.

Bulduklarınızın hepsi kötü 9.nesil ölü işlemci alınmaz Monster'ın bilgisayarları da kalitesiz.

Bütçe artarsa;

9.nesil işlemciler ölü mü?

Bütçe artarsa;
Hocam laptop için bütçe düşük. Bu fiyatlara Monster alınmaz mı sizce ?
9.nesil işlemciler ölü mü?
Evet hocam ölü olarak doğdu ve öldü.

Ben 1 yıldır Monster kullanıyorum gayet memnunum. İmkanınız varsa bütçe artırıp MSİ, Asus Rog falan bakın. Şu ana kadar hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım Monster`la. Ayrıca geçen hafta ekranı kırdım baya uygun fiyat çektiler. Çok kaliteli olmayabilir ama kesinlikle kullanıcı dostu bir marka.

Bulduklarınızın hepsi kötü 9.nesil ölü işlemci alınmaz.
Hocam ölü işlemci derken? Zaten laptoplarda işlemci değiştiremiyoruz ki. He buna 9300H desen tamam derim günümüze göre zayıf, ama 9750H gibi bir gerçek var ortada.

Bütçe artarsa;
Aynen hocam 9.nesil işlemciyi ben de istemiyorum fakat imkanlar bu yönde ama 10.nesil almaya dikkat edeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı