7.000 TL laptop önerisi

Bütçe
6-7
Lenovo Ideapad Gaming serisinin sadece bazı kronik sıkıntıları var. Kuzenim de aldı laptoptan cızırtılar geliyor. Servis bobinlerden geliyor demiş yani serviste kabul etmiş. Hatta Şikayetvar sitesine bakıp Lenovo Ideapad Gaming ile şikayetleri aynı şikayetlerden onlarca olduğunu görebilirsiniz. Ve cidden laptop 90 95 dereceleri görüyor. Onun dışında herhangi bir sıkıntısı yok. Alınabilir bir laptop. Ha saatlerde oyun oynarım diyorsanız kesinlikle kaliteli laptop soğutucu almanızı tavsiye ederim. Coil whine olayına geleceksek de ben takan biri değilim ama siz takar mısınız bilemem. Ben olsam 60Hz Acer marka Nitro 5'ten yana hakkımı kullanırdım.

Lenovo Ideapad Gaming serisinin sadece bazı kronik sıkıntıları var. Kuzenim de aldı laptoptan cızırtılar geliyor. Servis bobinlerden geliyor demiş yani serviste kabul etmiş. Hatta Şikayetvar sitesine bakıp Lenovo Ideapad Gaming ile şikayetleri aynı şikayetlerden onlarca olduğunu görebilirsiniz. Ve cidden laptop 90 95 dereceleri görüyor. Onun dışında herhangi bir sıkıntısı yok. Alınabilir bir laptop. Ha saatlerde oyun oynarım diyorsanız kesinlikle kaliteli laptop soğutucu almanızı tavsiye ederim. Coil whine olayına geleceksek de ben takan biri değilim ama siz takar mısınız bilemem. Ben olsam 60Hz Acer marka Nitro 5'ten yana hakkımı kullanırdım.

Kronik sıkıntısı olduğunu hiç duymamıştım. Ama coil Whine'ı biliyorum. Isınmalarında bir soğutucuyla çözülebilir olduğunu düşünmüştüm. Çünkü ben de bu aralar laptop alabilirim, eğer alırsam Lenovo olma ihtimali yüksek.

Sağ olun hocam birçok kişi tarafından öneriliyor ve aklım kaymaya başladı zaten teşekkürler :)
Herkese teşekkürler @Radeon RX 5500M,@pLowstoneK,@Recx and Flex araştırdım biraz ve diğerleri kadar kötü yorum okumadım ve çevremde soruşturduğumda beğenildi siparişi verdim tekrardan teşekkür ederim.

Okuyup yorum yapan herkese saygılar herkesi etiketleyemedim kusura bakmayın.
Hayırlı olsun.

Herkese teşekkürler @Radeon RX 5500M,@plowstonek,@Recx and Flex araştırdım biraz ve diğerleri kadar kötü yorum okumadım ve çevremde soruşturduğumda beğenildi siparişi verdim tekrardan teşekkür ederim.

Hayırlı olsun.

Herkese teşekkürler @Radeon RX 5500M,@plowstonek,@Recx and Flex araştırdım biraz ve diğerleri kadar kötü yorum okumadım ve çevremde soruşturduğumda beğenildi siparişi verdim tekrardan teşekkür ederim.

Belirli bir süre sonra deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Eminim o fiyat bandında bir notebook almak isteyen kişi sayısı bu dönemde fazla olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı