JFK31
Centipat
Selam arkadaşlar 9. sınıfa gidiyorum gibi fakat gitmiyorum sorunum şu ne sosyal hayatım var ne bir dışarı çıkıyorum. Kimseyle konuşmuyorum (ailem dışında onlar ev içerisinde olduğundan). Okula ilk başladığımdan beri dersleri sevmezdim. İlkokulu geçtim ortaokulu da zorlaya zorlaya geçtim. LGS'ye ise girmedim, düşük alacağımı bildiğimden. Ekim ayında MESEM'e girdim hem meslek öğrenir para kazanırım iş öğrenirim gibisinden fakat çalıştığım iş yeri 14 saat mesaiye bıraktırmaya çalıştı. Her hafta verdikleri para zaten günde 10 saat çalışırsan mesai dahil değil 10 bin TL gibi bir miktardı. Bende ayrıldım iş yerinden şu anda ne yapacağımı çok da bilmiyorum. Açık liseye geçmeyi deneyeceğim. 2026 Ocak şubat arası 2. dönem kayıtlarında girebilirsem onda da giremez isem 2026 Eylül Ekim'i bekleyeceğim maalesef. Babam ben 11 yaşındayken vefat etti, o zamandan beri ailemden kimse fazla destek olmuyor. Asosyal olma durumum ise babam vefat ettiğinden beri var başlarda ortaokuldayken okula gitmemeye başladım. Evden çıkmamaya başladım, devamsızlığım aşırı fazla oldu burada söylemeye utanacağım bir miktarda ortaokulu bir şekilde geçtim sınıf hocalarım sağ olsun. Sizce ne yapmalıyım?