7.000 TL'ye uzun kullanım için oyuncu koltuğu tavsiyesi

Bütçe
7000

Zeяef

Kilopat
Katılım
17 Ağustos 2017
Mesajlar
169
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gün içinde 10+ saat bilgisayar başındayım, uzun sürelerde artık bel ağrıları oluşmaya başladı sağlam bir koltuk alayım dedim, ofis tipi beğendiklerim biraz tuzlu geldiği için 6000-7000 bandında oyuncu koltuğuna yöneldim. Aklımda iki model var xDrive Toryum ve Zio Venom. XDrive'ın görüntüsü hoşuma gitti rengi falan ama oturma kısmı çok kaliteli rahat gelmedi nedense, kullanan arkaşlar varsa tecrübelerini anlatabilir mi? Zio da ek indirim kodu ile %10 falan sağlıyor + özelleştirme kısmından dolayı da Zio alma tarafındayım ama aradaki fiyat farkına da değer mi bilemedim. Zio 7.2K civarı oluyor seçtiklerimle, belki 4D kol çıkarabilirim(-600). Zio kullananlarda varsa uzun süreli kullanımda nasıl rahat bir koltuk mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zio için oturma yerinin bir süre sonra rahatsiz ettiğini yazmişlar ben de o yuzden almaktan vazgectim. Xmax aldim gelmedi henuz
 
Tam geçen hafta zio kargom geldi şu konuda yeni model çıkacağını duymak üzdü biraz. Ben 15 yıldır salon sandalyesinde oturduğumdan çok memnunum şu anda visco eklettim ben evet ona rağmen sert baya ama beni rahatsız etmiyor baya oturuyorum 180 boy 68 kilo. Bir de ped aldım da onu kardeşime verdim şimdilik deneyemedim o da biraz daha yumuşatır diye düşünüyorum. Oturma yerinin sertliği dışında ben kalitesini ve verdiği güveni çok sevdim ama bazı parçaları plastik yapmasalardı(ayak tutacağının çoğu yeri demir ama küçük bir parçası plastik mesela o kırılsa yenisini istemem gerekecek). Bunlar dışında sallanma olsun boşluk olsun hiçbir şey yok şu anlık, yine de dikkatli kullanmaya çalışacağım ama baya sağlam hissettiriyor(180 derece olanı almıştım yarasa değil) Kokusu da yeni araba gibi idi 1 haftadır, bazı markalara kötü kokuyor falan demişlerdi korkmuştum gayet güzel şu anlık.

İstanbul içi 1 haftaya yakın ya da daha az zamanda geldi bu arada ama çok bir özelleştirme yapmamıştım visco + ayak + 180derece falan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı