Çözüldü 7.1 kulaklık ne işe yarar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Merkus

Femtopat
Oyun için yeni bir 7.1 bir kulaklık almayı düşünüyorum 7.1'in ne işe yaradığını tam bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
7,1 terimi, 8 kanallı çevresel ses sistemlerini tanımlamak için kullanılan ifadedir. Orijinal ismi "7,1 surround audio system" olan bu teknoloji genellikle ev sinema sistemlerinde kullanılır. İzleyicileri çepeçevre saran 8 kanallı hoparlörler vasıtası ile sinema salonlarında duymaya alışık olduğunuz güçlü ve gerçekçi ses efektlerini evlerinize taşımayı amaçlar.
7,1 terimi, 8 kanallı çevresel ses sistemlerini tanımlamak için kullanılan ifadedir. Orijinal ismi "7,1 surround audio system" olan bu teknoloji genellikle ev sinema sistemlerinde kullanılır. İzleyicileri çepeçevre saran 8 kanallı hoparlörler vasıtası ile sinema salonlarında duymaya alışık olduğunuz güçlü ve gerçekçi ses efektlerini evlerinize taşımayı amaçlar.

Çözüm

Teşekkür ederim anlattığın için.

CT'deyken shorttan giden adamın ayak seslerini yukarıdan duymak aynı şey mi?

Sesin 8 farklı yerden gelmesini sağlar. Stereo kulaklıklar sağ ve soldan ses verir. 7.1 olanlarda sağ üst, sağ orta, sağ alt, sol üst, sol orta sol alt, orta alt ve orta üst şeklindedir. Gerçekten 7.1 ses veren kulaklıklar yaklaşık 1000 lira. 300 lira civarı satılanlar yazılımsal 7.1 oluyor.

Oyun için pek avantaj oluşturan bir durum değil.

Teşekkürler.

Benim de 230 liraya aldığım bir kulaklık yani sanal 7.1 bilgin için sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…