Anlamaya çalışma çabası içinde değilsiniz. Bilgiyi öğrenme konusunda bir çabanız yok gençler. Frekans, direnç, dirence bağlı frekans aralık farkı, sesteki bozulma bunlar hep Türkçeleri. Bunlar sayısal, bilimsel veriler. Kağıda dökülebilen, ispatı olan şeyler. Bunun üstünden konuşalım diyorum. Sen bana sözel olarak şu bunu demiş, bu bunu diyor diyorsun. Haliyle bunu ciddiye almıyorum. Test et sayısal veriler getir, farklı kulaklıklar ses kartları dene. Ses test eden programlar var sonuçları getir diyeyim ki " evet dediğin gibiymiş". Tahsil görmemiş, tek işi pc başında oturup, konuşup yayınlamak olan kişileri referans gös te re mez sin. Marka diyorum markadan kasıt bileşen üreticileri sanmış arkadaş. İşi kaliteli kulaklık ve ses sistemleri üretmek olan Alman mühendisliği ile üretilmiş Sennheiser gibi markalar var. Shure gibi markalar var. Markadan kastım bu. Yoksa Logitech, Corsair falan demiyorum. Müziktir sestir bunlar sözle veya yazıyla anlatılamaz. Size özellikle hiç anlatılamaz. Gidersin denersin bir yerlerde ya da satın alırsın. Sonra konuşuruz tamam?