7.500 Tl Oyun ve Yazılım Bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
/
Merhaba Technopat Ailesi. Bir ay ceza yedim çoklu üyeliken ama herkes öyle üç kağıtçı gözüyle bakmasın. Biraz gülünç bir hikayesi var.
Arkadaşıma yeni bir hesap açalım Technopat Ailesi büyüsün istedim. Facebook hesabından açtık Temur Melik adlı isim ile. İlk konusunu açtık 5, 200 tl oyun sistemi diye. Daha sonra Facebook hesabına giriş yaptı. Bende Technopat hesabıma giriş yapacaktım ki Facebook hesabını eşleme diye bir şey çıktı. Bilmeden eşledim. Bundan sonra da Temur Melik adlı hesaba giriş yapamadık. Ve hala ulaşılamıyor ama mühim değil artık. Üstüne ban yedim. Anlayacağınız çok karmaşık şeyler döndü bizim evde. Ama bayağı özlemişim yeni olsam da.
Neyse. Yeni konu ve hakiki bir şey olsun artık. Zaten diğer toplama konuları üzerinden 1 ay geçmişti. Şimdi yazılım dersleri ve oyun merakımdan ötürü böyle bir sistem toplamak istiyorum. Intel ve NVidia tabanlı olsun. Yardımlarınızı esirgemeyin. Kendi fikrimi en son yazacağım. Monitör, kasa ve klavye mouse set dahil. Monitör 144hz olursa iyi olur.
Ve bir soru. Sizce DisplayPort mu yoksa HDMI mı? Neden? (Monitör hoperlörü var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı