Sokağın çocukları 3. Sezon'dan devam edilir mi?

f1lm

Decapat
Daha fazla  
Ben, ilk 2 sezonunu, 2. sezonun yayınlandığı dönemde izlemiştim, son günlerde diziye tekrar başladım ve tekrar izledim fakat gerçekten çok saçma, 2. sezon finalinde Murat vuruluyor ve (diziden çıkartılıyor.) Bir cenazesi bile olmadan sanki ilk 2 sezon unutulmuş gibi 3. sezonda devam ediliyor gibime geliyor, gene de 3. Sezon'dan devam edilir mi? Böyle deyince sanki, Furkan Murat Şahin'in hayranı gibi bir imaj çiziyor olabilirim fakat öyle değil, adam baş Rol'dü ve düşünsenize Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır çıktı, fakat Polat Alemdar karakteri dizinin zaten baş rolüydü, bu dediğim olay da, Polat Alemdar'ın, bir sahnede vurulup, bir anda diziden ayrılmasına benziyor, hiçbir açıklama bile olmadan. Yani demek istediğim bence dizinin yürürlülüğü, ya da yürürlüğe tekrar geçiyor mu? Bir amaç yok 3. sezonun ilk bölümünde, gene de izlenir mi? Diye sormak istedim, merak ediyorum çünkü baş rol çıkınca, nasıl bir hikayeyle diziyi devam ettirebilecekler? Rica ediyorum, "çok beğenmiyorsan izleme." gibi yorumlar yapmayın, ben diziye gerçekten devam etmek istiyorum, bu yüzden de sizlerden fikir almaya geldim. Tekrar, rica ediyorum, izlemeyenler yorum yapmasın, teşekkürler.

Dizinin ilk 3 sezonu bir şekilde sarıyor da, 4.sezondan itibaren dizi saçmalamaya başlıyor. Özellikle 7., yani son sezonu hiç olmasa da olurmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı