7-8 bin bütçeli PC toplama

Bütçe
7-8 bin tl
Ciddi ciddi bunları mı atıyorsunuz.

Bakın test videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Stark5480 sistem değil C4 önermişsiniz o ayrı mesele.

Sıkıntı yok kardeş git adamı kazıkla hadi grşrz.

IMG_20200522_032348.jpg

Bench marka göre AMD RX 5700-XT daha güçlü hem de çoğu oyunda büyük farkla fazla FPS vermiş.

O sisteme ekran kartı olarak GTX1660 Super al. Başka bir kartı aklından geçirme bile. Öyle söyleyeyim sana. Tavsitem bu kadar istersen işlemciyi AMD al, ister Intel al. Fakat ekran kartı olarak GTX1660 Super al. Saatlerdir milletin RX570-RX580 arızalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Alıp paranla kepaze olma.
Aldıgın Yerle Alakalı o

Aldıgın Yerle Alakalı o
Ne yapıyor aldığın yer ekran kartını açıp bozuyor mu? Jelatini açılmamış kutuları açıp bozulsun diye üzerinde mi tepiniyorlar? Ana sayfa RX570-RX580 arızalarıyla doluyken hala millete nasıl öneriyorsunuz aklım almıyor cidden. Muhatap olma kardeşim benimle kendi önerini yap. Ben kendi önerimi yaptım geçtim hadi iyi geceler.

@Stark5480 mobil ekran kartı değil bu nereden çıktı koca gidi kart gördüğünüz gibi.

@FingoIfin yazılım sorunlarının çoğu düzeldi artık.

Alttaki arkadaşlara da anlat onlarında haberleri olsun. Daha yeni açtılar arıza konularını. Yazılımsal anlamda her şeyi yaptırdık adamlara düzelmedi sorunları. Gel sen çözersin belki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı