7-8 bin TL'lik tablet önerisi

XeaWhitefish

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 7-8bin TL bütçem var sizce ne almalıyım tableti sadece ders çalışmak için alıyorum arada sırada da dizi izlerim aklımda 4 adet tablet var.
İlk olarak 0 bir Samsung Tab S6 Lite 2024 model
2. ikinci el olarak Huawei MatePad 11.5 garantisi devam ediyor fakat kalemine kötü diyorlar ondan düşündürttü biraz.
3. yine ikinci el garantisi devam eden bir Samsung S7 FE.
4. olarak ise ikinci el bir iPad 9. nesil fakat garantisi devam etmiyor ayrıyeten Apple Pencil yerine Logitech crayon marka kalemi var.
Benim aklıma bu dördünden belki de Apple sevdiğimden bilmiyorum ama en çok Huawei ile iPad yattı siz ne diyorsunuz arkadaşlar ne almalıyım sizce? Dediğim gibi oyun vs. oynamayacağım sadece ders çalışıp dizi vs. izleyeceğim, RAM falan da çok önemli mi sizce bu konuda?

Arkadaşlar merhaba 7-8bin TL bütçem var sizce ne almalıyım tableti sadece ders çalışmak için alıyorum arada sırada da dizi izlerim aklımda 4 adet tablet var.
İlk olarak 0 bir Samsung Tab S6 Lite 2024 model.
2. ikinci el olarak Huawei MatePad 11.5 garantisi devam ediyor fakat kalemine kötü diyorlar ondan düşündürttü biraz.
3. yine ikinci el garantisi devam eden bir Samsung S7 FE.
4. olarak ise ikinci el bir iPad 9. nesil fakat garantisi devam etmiyor ayrıyeten Apple Pencil yerine Logitech crayon marka kalemi var.
Benim aklıma bu dördünden belki de Apple sevdiğimden bilmiyorum ama en çok Huawei ile iPad yattı siz ne diyorsunuz arkadaşlar ne almalıyım sizce? Dediğim gibi oyun vs. oynamayacağım sadece ders çalışıp dizi vs. izleyeceğim, RAM falan da çok önemli mi sizce bu konuda?

Huawei'nin kalemi ne zaman kötü olmuş?

Huawei'nin kalemine kötü diyen adam Samsung kalemi kullanıyorsa bir sıkıntı vardır. Samsung kalemiyle Huawei kalemi karşılaştırılamaz. Samsung'un kalemi yanında oyuncağa benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş iPad bakabilirsiniz hocam.

Hocam az önce bir siteden baktım benim alacağım fiyata 7. nesil falan var 2. el 9.nesil daha mantıklı değil mi ona göre.

Huawei'nin kalemi ne zaman kötü olmuş?

Huawei'nin kalemine kötü diyen adam Samsung kalemi kullanıyorsa bir sıkıntı vardır. Samsung kalemiyle Huawei kalemi karşılaştırılamaz. Samsung'un kalemi yanında oyuncağa benziyor.

Vallahi bilmiyorum hocam ben öyle okuduydumda peki bu not uygulamalarını falan indirmek sıkıntı olur mu Google Play olmadığından.

Hocam Xiaomi Redmi Pad bakabilirsiniz.
Hocam baktımda MatePad daha iyi diyorlar ya onun için

Bunun yanında da kalem yok işte hocam bu fiyata 2. el kalemlisini alacağım eğer bu modeli alırsam.

Tabletin içerisinde m pen zone isimli uygulama yüklü geliyor. Ve içerisinde bu uygulamalar var.
Ben normal kullanımda Huawei'nin tabletin içerisinde yüklü gelen uygulamasını kullanıyorum, bence en iyisi o.

Gördüğün uygulamaların hepsi çalışıyor. Bu tablette çalışmayan not uygulaması yok. Aurora Store kurarsan istediğin her uygulamaya ulaşabilirsin.

Ama şunu bil Huawei tablet alacaksan cihazın hiç sürüm yükseltmesi almayacak. Sadece güvenlik güncellemesi alıyorlar. Evet cok saçma ama aptal Huawei Türkiye maalesef Türkiye'ye HarmonyOS güncellemesi göndermiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241018_213920_com.huawei.android.launcher_edit_91207901425145.jpg
    Screenshot_20241018_213920_com.huawei.android.launcher_edit_91207901425145.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20241018_213924_com.huawei.appmarket.jpg
    Screenshot_20241018_213924_com.huawei.appmarket.jpg
    143,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20241018_214215_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20241018_214215_com.huawei.android.launcher.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 46
Tabletin içerisinde m pen zone isimli uygulama yüklü geliyor. Ve içerisinde bu uygulamalar var.
Ben normal kullanımda Huawei'nin tabletin içerisinde yüklü gelen uygulamasını kullanıyorum, bence en iyisi o.

Gördüğün uygulamaların hepsi çalışıyor. Bu tablette çalışmayan not uygulaması yok. Aurora Store kurarsan istediğin her uygulamaya ulaşabilirsin.

Ama şunu bil Huawei tablet alacaksan cihazın hiç sürüm yükseltmesi almayacak. Sadece güvenlik güncellemesi alıyorlar. Evet cok saçma ama aptal Huawei Türkiye maalesef Türkiye'ye HarmonyOS güncellemesi göndermiyor.
Anladım hocam ozaman çok teşekkürler bilgileriniz için

Ya ben iPad almayı planlıyordum niye kimse iPad övmedi 😂 o kadar mı kötü.

Anladım hocam ozaman çok teşekkürler bilgileriniz için

Ya ben iPad almayı planlıyordum niye kimse iPad övmedi 😂 o kadar mı kötü.
Benim "kanzi Apple ya" diyip ucuz iPad alan arkadaşlarım var. Onlarin tabletlerinde yazı yazmayı denedim. Gerçekten çok kötü 60hz bir tablette yazis deneyimi berbat. 120 Hz iPad lere lafım yok ama paran yoksa iPad alma

Benim "kanzi Apple ya" diyip ucuz iPad alan arkadaşlarım var. Onlarin tabletlerinde yazı yazmayı denedim. Gerçekten çok kötü 60hz bir tablette yazis deneyimi berbat. 120 Hz iPad lere lafım yok ama paran yoksa iPad alma
Sunuda bil Huawei alırsan Huawei Türkiye güncelleme göndermiyor HarmonyOS işletim sistemine sahip cihazlarına . Çok saçma bı durum ben de aldıktan sonra deneyimledim. Cihaz güvenlik güncellemesi alicak fakat herhangi bir sürüm yükseltmesi almayacak.cok saçma bir durum.(Çin romlarinda güncelleme alıyor) Onun dışında gerek güncelleme, kalite,Google play servisleri bulunması olsun Honor tabletleri bir araştırabilirsin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı