7-8 bin TL'ye oyuncu sistemi önerisi

Bütçe
7 8 bin türk lirası

Piuw

Decapat
Daha fazla  
7-8 bin TL bütçem var. Valorant'ta düşük orta ayarlarda 200 FPS civarı sistem önerir misiniz? Genel olarak Valorant, CS:GO ve GTA 5 oynayacagım. Hazır sistem olursa iyi olur. 165 Hz monitorle imput lag yemeyeyim Valorant'ta benim için yeterlidir.
Not: Bütçe biraz daha düşerse çok daha iyi olur, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
2. bir not: Unlost Eco V2 alınır mı? RAM'ı 16 GB yaptıktan sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unlost Eco V2 bu fiyat bandında rahatlıkla alınır. İşlemcisi ve ekran kartı iyi.

UNLOST ECO v2 - inventus bu kasadan mı bahsediorsunuz bilmiorum ama o kasaya bu parayı vereceğime hayır kurumuna bağışlarım daha iyi ekran kartı GTX 1050 Ti pardonda nesi iyi? 6 yıllık ekran kartı sıfırı bulunmuyor bile.

7-8 bin TL bütçem var. Valorant'ta düşük orta ayarlarda 200 FPS civarı sistem önerir misiniz? Genel olarak Valorant, CS:GO ve GTA 5 oynayacagım. Hazır sistem olursa iyi olur. 165 Hz monitorle imput lag yemeyeyim Valorant'ta benim için yeterlidir.
Not: Bütçe biraz daha düşerse çok daha iyi olur, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
2. bir not: Unlost Eco V2 alınır mı? RAM'ı 16 GB yaptıktan sonra.

Şunu gözüme kestirmiştim Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik

10 bin TL bütçe ile Ryzen 5 4500 GTX1650 sistem var ben olsam üstüne koymaya çalışırdım.

Ryzen 3 4100 yerine R5 4500 yaparsan mis gibi olabilir çünkü R3 4100 bayağı çöp bir işlemci.

Valorant CS:GO GTA 5 gibi oyunlarda benı yarı yolda bırakır mı işlemcıyı 5 4000 yaptım tavsiyeniz üzerine ramide 16 GB yaptım başka upgrade edebileceğim bir donanım var mı?

Valorant CS:GO GTA 5 gibi oyunlarda benı yarı yolda bırakır mı işlemcıyı 5 4000 yaptım tavsiyeniz üzerine ramide 16 GB yaptım başka upgrade edebileceğim bir donanım var mı?

Dediğin ve daha birçok oyunu en yüksek ayarlarda sıkıntısız şekilde oynatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı