7-8 Mbps upload ile canlı yayın

@NRVS sunucu yerinden vienna seçip. 6000 bitrate dener misin? Yayında droplar oluşuyorsa Streamlabs'da sol alta kırmızı bir yazı yazar o yazıyor mu ona da bakar mısın?

Bu arada attığın yayın tekrarını fark etmedim. 1080P30FPS olarak gösteriyor. Video ayarlarından 60FPS seçtin mi?

Yayın altta 60 fps olarak görünüyor ama izlerken 60 fps hissettirmiyor ve yayına küçük küçük droplar girmeye devam ediyor hocam @Patrixcs
f.png

dediğiniz sunucuyu seçtim yayın 1080p60 6000 bitrate de
Screenshot_5.png

5000 bitrate e düşürdüm durum yine aynı hocam yayın 20 FPS gibi.
@Patrixcs hocam ?

Son düzenleme:
Yayın altta 60 fps olarak görünüyor ama izlerken 60 fps hissettirmiyor ve yayına küçük küçük droplar girmeye devam ediyor hocam @Patrixcs
Eki Görüntüle 829698
dediğiniz sunucuyu seçtim yayın 1080p60 6000 bitrate de
Eki Görüntüle 829700
5000 bitrate e düşürdüm durum yine aynı hocam yayın 20 FPS gibi.
@Patrixcs hocam ?
6000 bitrate de 1080P 60 FPS yayın hafif droplu olur ama aşırı değil.
Ya uploadınız yetmiyor ya da bitrate i az veriyorsunuz.

Bende aynı sorunu yaşıyorum atlanan karelerde oluyor çok muhtemelen darboğaz değil internetle alakalı bi sorun ve Turknet e bişey anlatmak mümkün olmuyor pek bakalım nasıl olacak

Benzer bir sıkıntıyı bende yaşıyordum. Sistemden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Büyük olasılıkla OBS yüzünden saçma frame droplar alıyordum. Sıkıntımı X split programına geçerek hallettim istersen sende deneyebilirsin sonuçlarını atarsan sevinirim.

Benzer bir sıkıntıyı bende yaşıyordum. Sistemden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Büyük olasılıkla OBS yüzünden saçma frame droplar alıyordum. Sıkıntımı X split programına geçerek hallettim istersen sende deneyebilirsin sonuçlarını atarsan sevinirim.
Tamamdır hocam bakacam eve gittiğimde
Bende 6 Mbps upload var ben ne kadar bitrate verebilirim.
4000 bitrate verirdim ben senin yerinde olsam daha fazlasını da verebilirsin ama anlık sorunlar yaşatabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı