Ne S1 ne de V3 SE bende heyecan yaratan makineler olmadı ama V3 SE yakın zamana kadar V3 SE fiyatına Neoları gözüne kestirenleri heyecanlandırmıştır.
Kağıt üzerinde SE, S1'den daha iyi bazı özelliklere sahip. SE, biraz daha yüksek hız ve ivmelenme değerlerine sahip, SE'nin kasa biraz daha kompakt. Sorun çıkarır çıkarmaz kısmı ise ayrı bir konu. 20K civarına K1 alanları Creality üzdü, forumda okumuşsundur.
Tabla altında ayar çarkı olmaması tablan iyi ise iyi, alüminyum folyo vb. bir takviyeyle çözülemeyecek kadar sorunlu ise kötü çünkü düzeltme şansın pek olmuyor. Sanırım Neptune 3 Prolar da ayar çarklarına sahip değildi, 4lerde çarklar geri geldi. O kısım biraz şans işi anlayacağın. Lazer konusunda bilgim yok.
Son zamanlarda bende heyecan yaratan Neptune 4 (
Pro değil) olmuştu, kullanıcısı olarak ben memnun kaldım, Reddit grubundan aradığım cevaplara ulaştım, sonuç olarak sorun yaşamıyorum ama çözemeyip sorun yaşayanlar da var. Yani sıfır sorun istiyorsan doğru seçenek değil.
Benim N4, fan upgradeli, max baskı hızı 200mm/sn'de iken(Zaten reklamındaki 500 hikaye, 250mm/sn'ye ayarlı Cura ile ürünler gönderiliyor ki o bile bence o profil ayarlarıyla fazla makine için):
Creality, Neptune 4
Pro'ya yakın özelliklerde Creality
Ender 3 V3 KE çıkaracak ama fiyatı SE kadar davetkar değil, fikir vermesi açısından ona da bak derim. Benim için baskı dışında hız ve extruder yeteneği de önemli olduğundan bu makine de ilgi çekici geldi.
Eki Görüntüle 1955742