7 ayda 100k yapılır mı?

Coexisttt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen sene 298bin bandından mezuna bıraktım TYT dışında çalışmamıştım.
Sıralamamı bu 7 ay içinde en az 100kya çekmek istiyorum.
TYT net dağılımı 3D sınavına göre.
29,50 Türkçe.
19 matematik.
13,75 sosyal.
4 fen.
Genelde 65 -75 aradı gidiyor netlerim.
AYT berbat matematik temelim zaten zayıf 7 8 matematik 10 12 tane de fen neti yapabiliyorum. Hedef 50k aslında ama umudum o kadar değil sizce yapılır mı?

Merhaba, geçen sene 298bin bandından mezuna bıraktım TYT dışında çalışmamıştım.
Sıralamamı bu 7 ay içinde en az 100kya çekmek istiyorum.
TYT net dağılımı 3D sınavına göre.
29,50 Türkçe.
19 matematik.
13,75 sosyal.
4 fen.
Genelde 65 -75 aradı gidiyor netlerim.
AYT berbat matematik temelim zaten zayıf 7 8 matematik 10 12 tane de fen neti yapabiliyorum. Hedef 50k aslında ama umudum o kadar değil sizce yapılır mı?
Yapılabilir tüm gün boşsun başka bir işle meşgul değilsen 50k bile yapılır.

O nasıl oldu kral anlatta dinliyelim :D
İki sene MSÜ için uğraştım sağlıkta elendim ikisinde de, üçüncü sene de saldım kendimi istediğim şey olmadı nasıl olsa diye. Sınava 27 gün kala askerlik tecilinin seneye Ocak'ta biteceği aklıma geldi, babam askere gönderir 1 sene de oradan gider daha okul okuyamam diye 27 gün ne varsa çalıştım işte.

TYT'de zaten zorlanmıyordum 100+ geliyordu genelde netler, zira pek çalışma sınavı da değil zaten; hızına bakıyor.

AYT baştan sona sıfırdı, 20 net falan geliyordu; geçen senelerin konu dağılımına bakıp o konulara ağırlık verdim geldi bir şeyler işte.

İki sene MSÜ için uğraştım sağlıkta elendim ikisinde de, üçüncü sene de saldım kendimi istediğim şey olmadı nasıl olsa diye. Sınava 27 gün kala askerlik tecilinin seneye Ocak'ta biteceği aklıma geldi, babam askere gönderir 1 sene de oradan gider daha okul okuyamam diye 27 gün ne varsa çalıştım işte.

TYT'de zaten zorlanmıyordum 100+ geliyordu genelde netler, zira pek çalışma sınavı da değil zaten; hızına bakıyor.

AYT baştan sona sıfırdı, 20 net falan geliyordu; geçen senelerin konu dağılımına bakıp o konulara ağırlık verdim geldi bir şeyler işte.
hocam sen temelden almamışsın ki iki yıllık bir birikimin var hele o harp okulu aşkıyla yapılan çalışma zaten 1 0 önde başlatıyor seni sen sadece ayt kasmıssın benimki biraz fazla temel gibi

hocam sen temelden almamışsın ki iki yıllık bir birikimin var hele o harp okulu aşkıyla yapılan çalışma zaten 1 0 önde başlatıyor seni sen sadece ayt kasmıssın benimki biraz fazla temel gibi
Valla inanır mısın bilmiyorum da ömrü hayatımda bir kere bile TYT kitabı açıp çalışmadım veya soru çözmedim. Deneme dışında TYT sorusu bile çözmedim hatta.

Denemeye giriyordum sonra soru çözümüne gidip yanlışların doğrusunu öğreniyordum, bir daha o soru tipinde veya o bilginin istendiği bir soruyu yanlış yapmıyordum. Sosyal'i bile denemede yanlış yapa yapa öğrendim, en fazla 3 yanlış çıkarıyordum.

Bence haftada iki tane TYT denemesi çözüp haldır huldur AYT yüklensen 7 ayda hedefinin çok üstünde yerlere gelirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı