7 ayda tıp kazanmak mümkün mü?

burak035

Centipat
Daha fazla  
Kısa kesiyim mezunum 240 binden saydan mezuna bıraktım sorularım şunlar.

1-kendime bir hedef belirlemek için bazı bölümler koydum bunlar (birbirinden alakasız)
-Tıp, hava harp, deniz harp, deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği en son ihtimalede hemşirelik.
+Bu hedeflediğim bölümler hayal mi şu an başlasam tıpı kazanma olasılığım nedir? Yani 240'tan bıraktım 30 bin altına çekmek mümkün mü?
Ayrıca bu bölümlerden su iyi veya su okunmaz diyeceğiniz bölüm hangisi?

İstikrarlı şekilde çalışmaya devam edersen tabii ki hedeflediğin yeri ve bölümü kazanırsın. Özellikle Mart ve Nisan gibi çalışmayı aksatmazsan bir çok kişiden önde bile olursun.

Hedeflediğin bölümlerden bana göre mantıklı olmayan İşletme Mühendisliği var. Onun dışında geri kalanlar güzel. Yukarda dediğim gibi yaparsan 240K dan 30K yı bırak 10K ya bile gelirsin tabii OBP yüksek olsun. Sayısalsın bu yüzden OBP baya önemli.

Tamamen potansiyel, azim, ve çalışma şeklinize bağlı. Böyle bir şeye genelleme yorum yapmak bir tık sacma olur, en iyi siz bilirsiniz kendinizi.

Ha potansiyel, azim ve çalışma şeklinizin uygun olacağı varsayılırsa gayet de kazanılabilir.

İstikrarlı şekilde çalışmaya devam edersen tabii ki hedeflediğin yeri ve bölümü kazanırsın. Özellikle mart ve nisan gibi çalışmayı aksatmazsan birçok kişiden önde bile olursun.

Hedeflediğin bölümlerden bana göre mantıklı olmayan işletme mühendisliği var. Onun dışında geri kalanlar güzel. Yukarıda dediğim gibi yaparsan 240kdan 30k yı bırak 10k ya bile gelirsin tabii OBP yüksek olsun. Sayısalsın bu yüzden OBP bayağı önemli.

Hocam o gemi kaptanlığı birleşik onlar.

Tamamen potansiyel, azim, ve çalışma şeklinize bağlı. Böyle bir şeye genelleme yorum yapmak bir tık sacma olur, en iyi siz bilirsiniz kendinizi.

Ha potansiyel, azim ve çalışma şeklinizin uygun olacağı varsayılırsa gayet de kazanılabilir.
valla insan genede birinden duymak istiyor

Kısa kesiyim mezunum 240 binden saydan mezuna bıraktım sorularım şunlar.

1-kendime bir hedef belirlemek için bazı bölümler koydum bunlar (birbirinden alakasız)
-Tıp, hava harp, deniz harp, deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği en son ihtimalede hemşirelik.
+Bu hedeflediğim bölümler hayal mi şu an başlasam tıpı kazanma olasılığım nedir? Yani 240'tan bıraktım 30 bin altına çekmek mümkün mü?
Ayrıca bu bölümlerden su iyi veya su okunmaz diyeceğiniz bölüm hangisi?

Yapılır ama kesinlikle kolay değil.

240K yaptığınıza göre en azından biraz temel var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı