Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #1 18 yaşındayım 184 cm boyundayım. Son 3-4 haftadır bulk yapıyorum, 63 kilodan 72ye çıktım hedefim 75. günde 300 g tavuk göğsü yiyorum, ortalama 90-95 g protein alıyorum. Kreatin kullanıyorum, salona gidiyorum. 6-7 aylık bir süreçte vücudum büyür mü?
18 yaşındayım 184 cm boyundayım. Son 3-4 haftadır bulk yapıyorum, 63 kilodan 72ye çıktım hedefim 75. günde 300 g tavuk göğsü yiyorum, ortalama 90-95 g protein alıyorum. Kreatin kullanıyorum, salona gidiyorum. 6-7 aylık bir süreçte vücudum büyür mü?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.630 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #2 Disiplinli bir şekilde devam edersen güzel bir fark görürsün.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #3 AtakoHelikopteri dedi: Disiplinli bir şekilde devam edersen güzel bir fark görürsün. Genişletmek için tıkla... Haftada 6 gün günde 2 saat çalışıyorum. Pazar gitmiyorum. Bir zararı olur mu?
AtakoHelikopteri dedi: Disiplinli bir şekilde devam edersen güzel bir fark görürsün. Genişletmek için tıkla... Haftada 6 gün günde 2 saat çalışıyorum. Pazar gitmiyorum. Bir zararı olur mu?
Egecann Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 224 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #4 Bölge bölge çalışıyorsan zararı olmaz. Kaslar dinlenirken büyür.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #5 Egecann dedi: Bölge bölge çalışıyorsan zararı olmaz. Kaslar dinlenirken büyür. Genişletmek için tıkla... Her gün Full body yapmak zararlı mı? Bacak dışı her bölgeyi çalışıyorum.
Egecann dedi: Bölge bölge çalışıyorsan zararı olmaz. Kaslar dinlenirken büyür. Genişletmek için tıkla... Her gün Full body yapmak zararlı mı? Bacak dışı her bölgeyi çalışıyorum.
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2024 #6 Pek bir şey beklememek lazım ama tabi gözle görülür güzel bir değişim olur disiplinli olup iyi beslenirsen. Emzik dedi: Haftada 6 gün günde 2 saat çalışıyorum. Pazar gitmiyorum. Bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... 2 saat fazla 1-1.5 saat gelişim için daha iyi olacaktır. Bence pazar günü gidin perşembe günü gitmeyin, dinlenme olarak daha iyi olur. Emzik dedi: Her gün Full body yapmak zararlı mı? Bacak dışı her bölgeyi çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Full body yapmak zararlı değildir ama split çalışmak daha iyidir. Bacak da çalışmalısın.
Pek bir şey beklememek lazım ama tabi gözle görülür güzel bir değişim olur disiplinli olup iyi beslenirsen. Emzik dedi: Haftada 6 gün günde 2 saat çalışıyorum. Pazar gitmiyorum. Bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... 2 saat fazla 1-1.5 saat gelişim için daha iyi olacaktır. Bence pazar günü gidin perşembe günü gitmeyin, dinlenme olarak daha iyi olur. Emzik dedi: Her gün Full body yapmak zararlı mı? Bacak dışı her bölgeyi çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Full body yapmak zararlı değildir ama split çalışmak daha iyidir. Bacak da çalışmalısın.
DieSpie Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 395 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX6600 AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte B450M Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #7 Emzik dedi: Her gün Full body yapmak zararlı mı? Bacak dışı her bölgeyi çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden bilmiyorum ama çoğu spora başlayan kişi bacağı atlıyor. Her bölge gibi bacakta önemli bacak çalışmalısın.
Emzik dedi: Her gün Full body yapmak zararlı mı? Bacak dışı her bölgeyi çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden bilmiyorum ama çoğu spora başlayan kişi bacağı atlıyor. Her bölge gibi bacakta önemli bacak çalışmalısın.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #8 cinar_yasarrr dedi: Pek bir şey beklememek lazım ama tabii gözle görülür güzel bir değişim olur disiplinli olup iyi beslenirsen. 2 saat fazla 1-1.5 saat gelişim için daha iyi olacaktır. Bence pazar günü gidin perşembe günü gitmeyin, dinlenme olarak daha iyi olur. Full body yapmak zararlı değildir ama split çalışmak daha iyidir. Bacak da çalışmalısın. Genişletmek için tıkla... Pazar günü salon kapalı o yüzden gidemiyorum. Full body yaparak mı yoksa split çalışarak mı daha hızlı büyürüm?
cinar_yasarrr dedi: Pek bir şey beklememek lazım ama tabii gözle görülür güzel bir değişim olur disiplinli olup iyi beslenirsen. 2 saat fazla 1-1.5 saat gelişim için daha iyi olacaktır. Bence pazar günü gidin perşembe günü gitmeyin, dinlenme olarak daha iyi olur. Full body yapmak zararlı değildir ama split çalışmak daha iyidir. Bacak da çalışmalısın. Genişletmek için tıkla... Pazar günü salon kapalı o yüzden gidemiyorum. Full body yaparak mı yoksa split çalışarak mı daha hızlı büyürüm?
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2024 #9 Emzik dedi: Pazar günü salon kapalı o yüzden gidemiyorum. Full body yaparak mı yoksa split çalışarak mı daha hızlı büyürüm? Genişletmek için tıkla... Daha hızlı büyürsün diyemem ama bilimsel olarak da mantık olarak da split daha iyi.
Emzik dedi: Pazar günü salon kapalı o yüzden gidemiyorum. Full body yaparak mı yoksa split çalışarak mı daha hızlı büyürüm? Genişletmek için tıkla... Daha hızlı büyürsün diyemem ama bilimsel olarak da mantık olarak da split daha iyi.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #10 cinar_yasarrr dedi: Daha hızlı büyürsün diyemem ama bilimsel olarak da mantık olarak da split daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kilo hedefim yeterli mi?
cinar_yasarrr dedi: Daha hızlı büyürsün diyemem ama bilimsel olarak da mantık olarak da split daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kilo hedefim yeterli mi?