7 bin liraya EVGA RTX 2060 aldım

Ben de senin gibi düşünüp Asus 2060 aldım ama çift fan bile soğutmuyor bu kartı. Fan Speed'i fullüyorum MSI'dan yine de 75i geçiyor.
RTX 2060 için kritik sıcaklığı 88 derecenin üstünde başlıyor.

1.jpg

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-24_123827.png
    resim_2022-02-24_123827.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 51
Paranızı artık böyle şeylere harcamayın derim. Kritik bir dönemden geçiyoruz. Daha 1 hafta önce 15 bine kasa alacaktım. Uzun uzun düşündükten sonra vazgeçtim. Oyun oynamayacağım artık.
Ya milletin hevesini kırmayın. Zaten ürünleri hak etmediği fiyattan zorla satın alabiliyorsak alıyoruz alabilirsek de en baz versiyonunu alıyoruz bir de paranızı bunlara harcamayıncılar var.

Ya milletin hevesini kırmayın. Zaten ürünleri hak etmediği fiyattan zorla satın alabiliyorsak alıyoruz alabilirsek de en baz versiyonunu alıyoruz bir de paranızı bunlara harcamayıncılar var.
O günler gelince ben seni görürüm. Sadece keyfini çıkar şimdilik.

Sıcaklık iyi ama performans biraz aşağı kalmış. İşlemciyle alakalı sanırım. Darboğaz yapmıyor mu o işlemci.
Yapıyor. Şuan zaten i5 3470 takılı.
Evet max sıcaklığı 88miş. Ben 83 baz alıyordum.
Yine de hava akışı iyi bir kasa alacağım. Mutemelen Asus gt301

O günler gelince ben seni görürüm. Sadece keyfini çıkar şimdilik.

Yıllardır tek bir şeyi gözlemledim. Bir şey satın alan kolay kolay zarar etmiyor. Şu an en büyük zarar telefon tablette. Bilgisayarda bir zarar söz konusu değil. Ortalık kötü olabilir ama ne yapalım hayat devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı