7 bin liraya EVGA RTX 2060 aldım

Bunu 950 ekran kartlarıyla da yapabilir sanırsam. Neyse benim de demek istediğimi herkes anladı. Arkadaşlarımızın çoğu oyun için alıyor

Hayırlı olsun şu saatten sonra ihtiyacı olan beklemesin zaten bu piyasanın ne olacağı hiç belli değil.

Ülkenin ekonomisi o kadar kötü durumda ki Rusya-Ukrayna savaşa tutuşuyor ama bizim para birimi en çok değer kaybediyor. Ne alaka değil mi?

Şu ülkede ikamet edip te fiyatlar inecek diye hayal kurmayın.

Bunu 950 ekran kartlarıyla da yapabilir sanırsam. Neyse benim de demek istediğimi herkes anladı. Arkadaşlarımızın çoğu oyun için alıyor
Hangisiyle yapmak isteyeceğine kişinin kendisi karar verir, teşekkür ederim

Yanlış olmuş. 2060 yerine 6600 her açıdan mantıklı. 6gb VRAM en baştaki sorun.

Hayırlı olsun belirtilen fiyatın bir tık üstüne 6600'ler çok fazla düşüyordu bir aydır keşke seçiminizi o yönden yapsaydınız ama dediğiniz gibi kartınız var artık hayırlısı.

Hayırlı olsun belirtilen fiyatın bir tık üstüne 6600'ler çok fazla düşüyordu bir aydır keşke seçiminizi o yönden yapsaydınız ama dediğiniz gibi kartınız var artık hayırlısı.
Dolar yükselecek diye bir anlık korkuyla aldım hemen. Şu an 8bine rx 6600 var. Bilsem onu alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…