7 bin liraya EVGA RTX 2060 aldım

İnsanlar bilgisayar ile ödevlerini yapabilir, hobilerini yapabilir, kitap okuyabilir, derslerini çalışabilir, internet üzerinden para kazanabilir, evden çalışma ile işlerini yapabilir, müzik dinleyebilir, daha ne olsun? Yarın bir gün satıp parasını geri alabilir. Veya kod yazılım çalışabilir. Neyse konu dışına yeterince çıktık, ne demek istediğim gayet açık oldu
Bunu 950 ekran kartlarıyla da yapabilir sanırsam. Neyse benim de demek istediğimi herkes anladı. Arkadaşlarımızın çoğu oyun için alıyor ;)

Hayırlı olsun şu saatten sonra ihtiyacı olan beklemesin zaten bu piyasanın ne olacağı hiç belli değil.

Ülkenin ekonomisi o kadar kötü durumda ki Rusya-Ukrayna savaşa tutuşuyor ama bizim para birimi en çok değer kaybediyor. Ne alaka değil mi?

Şu ülkede ikamet edip te fiyatlar inecek diye hayal kurmayın.

Aylardır kart bakıyorum, fiyatlar düştü düşecek, stoklar geldi gelecek, mining bitti bitecek. Yok yani olmadı hiçbir şey. RTX 3050 güzel giriş yaptı ama ülkeye zaten toplasan 20 tane anca geldi onlarda hemen karaborsaya düştü. Şimdi Rusya'nın Ukrayna'ya girmesiyle beraber dolar, altın yine yükselişe geçti. RTX 2060 mı alsam RX 6600 mü derken çok geç olmadan sıfır RTX 2060 satan birinden aldım 7000'e hemen. Ne aldığımdan memnumum ne ödediğim fiyattan ama en azından kartım var artık. Çünkü 3-4 güne bu da bu fiyattan bulunamayacak. Ne hallere düştük ya. Kara Cuma'da mağazaya gidip ekran kartı aldığım dönemleri özledim.

Tek fanlı olmasından çekiniyorum ama EVGA'nın soğutması başarılı olduğu yönünde paylaşımlar gördüm.

Eki Görüntüle 1314415
Yanlış olmuş. 2060 yerine 6600 her açıdan mantıklı. 6gb VRAM en baştaki sorun.

Dostlar kartın soğutması çok başarılı.

Screenshot_4.png

Hayırlı olsun belirtilen fiyatın bir tık üstüne 6600'ler çok fazla düşüyordu bir aydır keşke seçiminizi o yönden yapsaydınız ama dediğiniz gibi kartınız var artık hayırlısı.
Dolar yükselecek diye bir anlık korkuyla aldım hemen. Şu an 8bine rx 6600 var. Bilsem onu alırdım :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı