7 bin TL FPS oyunları için mouse önerisi

NxFrake

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi FPS oyunları için kablosuz oyuncu mouse arıyorum. Bütçem 6-7k civarında. 3 yıldır Logitech G203 kullanıyorum. Çoğunlukla Razer Viper V3 Pro önerdiler, sizce nasıl mouse? Başka fikirlere açığım ama bu Razer mouse kafama yattı.

Başlıkta gördüğünüz gibi FPS oyunları için kablosuz oyuncu mouse arıyorum. Bütçem 6-7k civarında. 3 yıldır Logitech G203 kullanıyorum. Çoğunlukla Razer Viper V3 Pro önerdiler, sizce nasıl mouse? Başka fikirlere açığım ama bu Razer mouse kafama yattı.

Tutuş şekliniz nedir hocam? Razer kronik sorunlu ürün üretiyor, malzeme kalitesi de cabası.

Beast x- Viper V3 Pro iki model arasında tercih sana kalmış ağırlık farkı gibi gibi.
Başka şeylere çok da girmeni önermem stabil şeylerden şaşma paran boşa gider.

@Tearz beğenmedim sebebi nedir ? Dediğimde yanlış bir durum söz konusu değil.

Açıkçası ilk defa razer mouse hakkında olumsuz konuşanı duydum

Sosyal'de biraz gezinin hocam. Ya da sahibindene girip Razer marka ürünlere bakın. Mouselarda kronik scroll ve shell hatası, kulaklıklarda menteşe hatası vs vs. Liste uzayıp gidiyor.

Beast x- Viper V3 Pro iki model arasında tercih sana kalmış ağırlık farkı gibi gibi.
Başka şeylere çok da girmeni önermem stabil şeylerden şaşma paran boşa gider.
Çok teşekkür ederim ama aşırı hafif olmasını istemiyorum.Sizce viper V3 pro nasıl mouse fps oyunlarında yeterli midir?(mouse hakkında fikrim yok sorum saçma olabilir)

@Tearz beğenmedim sebebi nedir? Dediğimde yanlış bir durum söz konusu değil.

Sosyal'de biraz gezinin hocam. Ya da sahibindene girip Razer marka ürünlere bakın. Mouselarda kronik scroll ve Shell hatası, kulaklıklarda menteşe hatası vs vs. Liste uzayıp gidiyor.

Teşekkür ederim benzer konulara bakıyorum şu an sitede.

Razer fanboyları tarafından beğenmedim yağmuruna tutuluyorum şaka gibi :D. Arkadaşlar markayı sevmeniz demek iyi ürün ürettiği anlamına gelmiyor. 2 tane DeathAdder V3 Pro, 1 tane Viper V2 Pro, 1 tane de Razer DeathAdder V2 Pro kullandım. Hepsinde aynı sorunlar mevcut. Lütfen araştırıp yazın mesajlarınızı.

@Tearz beğenmedim sebebi nedir ? Dediğimde yanlış bir durum söz konusu değil.

Sosyal'de biraz gezinin hocam. Ya da sahibindene girip Razer marka ürünlere bakın. Mouselarda kronik scroll ve shell hatası, kulaklıklarda menteşe hatası vs vs. Liste uzayıp gidiyor.
Scroll sorunlarının sebebi hızlı silah değiştirmeye yarayan kademeli scroll mekanizması, ömrü daha kısa oluyor bunu bilerek tercih yapabilirsiniz. Şahsen fare ve klavye konusunda Razer'dan başka marka kullanmam.

Razer fanboyları tarafından beğenmedim yağmuruna tutuluyorum şaka gibi :D. Arkadaşlar markayı sevmeniz demek iyi ürün ürettiği anlamına gelmiyor. 2 tane DeathAdder V3 Pro, 1 tane Viper V2 Pro, 1 tane de Razer DeathAdder V2 Pro kullandım. Hepsinde aynı sorunlar mevcut. Lütfen araştırıp yazın mesajlarınızı.

Logitech G PRO X Superlight nasıl sizce? Kullandınız mı hiç?

Çok teşekkür ederim ama aşırı hafif olmasını istemiyorum. Sizce Viper V3 Pro nasıl mouse FPS oyunlarında yeterli midir?(mouse hakkında fikrim yok sorum saçma olabilir)

Teşekkür ederim benzer konulara bakıyorum şu an sitede.

Şöyle anlatayım Valorant'ta ep 5 7 Radiant görmüş birisiyim CS2 de FACEIT 8 level.
Biraz takıntılıyım sürekli mouse pad mouse değiştirmiş biri olarak yerinde olsam şu şekil olurdu artık firmaya para verilmeye başladı aynı birebir teknik özelliklere sahip iki mouse farklı fiyatlara satılabiliyor yani Ninjutso Sora V2 gibi bir mouse bile çok rahat işini görebilir di (halihazırda Scyrox V8 kullanıyorum malzeme kalitesi tek sorunu oda benim öyle şeylerle derdim yok götürüyor) ha diyorsun ki bir tane almak istiyorum parayı basayım yerinde olsam sanırım tek tercihim Superlight 2 olurdu. Ayrıca claw tutuyorsun diye de her claw eline tam oturacak değil bu yüzden önce herhangi bir mağazada denemeni öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı