7 bin TL'ye klavye önerisi

Bütçe
7000

nasteisha

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, önceden Wraith W75 kullanıyordum, onu sattım. Şu an aklımda EZ63HE ve Made68 Pro var. Bütçem maksimum 7K, buna göre iyi klavyeler önerir misiniz?

Selamlar, önceden Wraith W75 kullanıyordum, onu sattım. Şu an aklımda EZ63he ve made68 Pro var. Bütçem maksimum 7k, buna göre iyi klavyeler önerir misiniz?

Ez 63.

Merhaba bende klavye almayı düşünüyorum o fiyatlardan daha düşük fiyata çok güzel klavyeler buldum TR'de yeni.
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Brown Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK ikisi arasında kararsızım klavyeden çok anlamıyorum ama ürünü daha önce alanlar bunları çok övdü daha önce kulaklık ve mouse sipariş ettim bu firmadan ve aşırı kaliteli.

Merhaba bende klavye almayı düşünüyorum o fiyatlardan daha düşük fiyata çok güzel klavyeler buldum TR'de yeni.
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Brown Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK ikisi arasında kararsızım klavyeden çok anlamıyorum ama ürünü daha önce alanlar bunları çok övdü daha önce kulaklık ve mouse sipariş ettim bu firmadan ve aşırı kaliteli.

Hocam attıgınıza baktımda manyetik switch degil bunlar ben es geçiyorum direkt bunları.

Selamlar, önceden Wraith W75 kullanıyordum, onu sattım. Şu an aklımda EZ63he ve made68 Pro var. Bütçem maksimum 7k, buna göre iyi klavyeler önerir misiniz?

İkisi de çok iyi klavye ama benim önerim ez 63.

Ben ez63he tercih ederdim. Hocam ayrıca aynı klavyeler gaming gende de var, oraya da bir göz atın. Hangisi daha uygun onu incelemedim ama siz bakarsınız.

Ben EZ63he tercih ederdim. Hocam ayrıca aynı klavyeler Gaming gende de var, oraya da bir göz atın. Hangisi daha uygun onu incelemedim ama siz bakarsınız.

Hocam wraitte star trail modeli 7K Gaming.Gen.TR'de ise 6.1k güvenilir midir bilemedim.

Hocam wraitte star trail modeli 7K Gaming.Gen.TR'de ise 6.1k güvenilir midir bilemedim.
Evet hocam iki site de güvenli, hatta bana kalırsa gaming gen biraz daha güvenli. Biraz rekabet olduğu için ve sanırım gaming gende olanlar şu an ön sipariş olduğu için fiyatları daha uygun.

Evet hocam iki site de güvenli, hatta bana kalırsa Gaming gen biraz daha güvenli. Biraz rekabet olduğu için ve sanırım Gaming gende olanlar şu an ön sipariş olduğu için fiyatları daha uygun.

Gaming.Gen.TR hakkında fikrim yok ama Wraith'den daha önce ürünler almıştım o yüzden sorayım dedim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı