2-7 bin TL'ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000-7000 TL
Hayır.

Hocam bu custom klavyelerin garanti durumu nasıl oluyor? Açıkçası uygun ve özellikli olsun diye garantiden vazgeçmek istemem.

Hocam bunlar çok küçük değil mi? Fotoğraftan mı?
F tuşlarını kullanmıyorsan seçeneklerin baya artıyor, %60/%65/%70%75 klavye + ayrı numpad bile alabilirsin.

Ritim oyunu oynamıyorsan manyetik switch klavyelere yönelme, mekaniklerden his ve ses olarak daha gerideler işien yaramayacak bir özellik için daha kötü bir klavye almış olursun.

Garanti işi genelde yd klavyeler için çok iyi değil ama bir switch falan bozulursa çıkarıp yenisini takıp hızlıca halledebilirsin. Standart bir layout'sa pcb alıp komple pcb'yi bile değiştirebilirsin.

F tuşlarını kullanmıyorsan seçeneklerin baya artıyor, %60/%65/%70%75 klavye + ayrı numpad bile alabilirsin.

Ritim oyunu oynamıyorsan manyetik switch klavyelere yönelme, mekaniklerden his ve ses olarak daha gerideler işien yaramayacak bir özellik için daha kötü bir klavye almış olursun.

Garanti işi genelde yd klavyelerin için çok iyi değil ama bir switch falan bozulursa çıkarıp yenisini takıp hızlıca halledebilirsin
Tamamdır hocam. Dediklerini dikkate alacağım. Asus Rog Strix Scope II 96 NX Snow hakkında ne düşünüyorsunuz? Kablolu modeli alınır mı? Ayrıca kablosuz modelinin fiyatı çok mu fazla ederinden?

Hayır.

Hocam bu Custom klavyelerin garanti durumu nasıl oluyor? Açıkçası uygun ve özellikli olsun diye garantiden vazgeçmek istemem.

Hocam bunlar çok küçük değil mi? Fotoğraftan mı?

Fotoğraftan size öyle gelmiştir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim attığım neden alınmaz hocam? Aydınlatır mısınız biraz?
Sırf Wireless model diye o paralar verilirmi tartışılır.

O fiyata daha iyi wireless modeller alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı