sevilay.ly
Zeptopat
Daha fazla
navegazne dosyasından sonra neyi silicem kayıtlar diye bir dosya yokSteam'da Kitaplık'a gidin.
Arama kutusuna oyunun adını yazın ve göründüğünde üzerine sağ tıklayın.
Yerel Dosyalar - Özellikler'e gidin ve Yerel Dosyalara Gözat'ı seçin.
Bunu yaptığınızda 7 Days to Die kurulum klasörü açılacaktır.
7 Days to Die - Veri - Dünyalar - Navezgane'yi bulun.
Navezgane klasörünün içinde Kayıtlar adında başka bir klasör var. Bulun ve tamamen silin.
Steam'i yeniden başlatın.
Dosya gizli olabilirnavegazne dosyasından sonra neyi silicem kayıtlar diye bir dosya yok
Ekranda çıkan o yazılar oyunun doğru düzgün kurulmadığını söylüyor. Oyunu komple silip temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca mod kuracaksanız da farklı bir klasöre kurmanızda fayda var. (Undead Legacy, Darkness Fall vb. için)7 Days to Die de dünya başlatılıyor yazıldıktan kısa bir süre sonra ekranın sol üst köşesinde kırmız yazılar çıkmaya başlıyor ve oyun açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
yardımcı olur musun nasıl düzelecek sildim yine aynı hatayı veriyor oyun.Steam'da Kitaplık'a gidin.
Arama kutusuna oyunun adını yazın ve göründüğünde üzerine sağ tıklayın.
Yerel Dosyalar - Özellikler'e gidin ve Yerel Dosyalara Gözat'ı seçin.
Bunu yaptığınızda 7 Days to Die kurulum klasörü açılacaktır.
7 Days to Die - Veri - Dünyalar - Navezgane'yi bulun.
Navezgane klasörünün içinde Kayıtlar adında başka bir klasör var. Bulun ve tamamen silin.
Steam'i yeniden başlatın.
Oyunun kurulu olduğu klasöre gidip ordaki Mods klasörünü silmeyi deneyebilirsin. En temizi oyunu kaldırıp klasörü temizleyip tekrardan kurmak. Save dosyalarını yedeklemede fayda var.yardımcı olur musun nasıl düzelecek sildim yine aynı hatayı veriyor oyun.
yardımcı olur musun nasıl düzelecek sildim yine aynı hatayı veriyor oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.