7 Days to Die oynarken "e" tuşu çalışmıyor

Brawhite

Hectopat
Katılım
8 Ekim 2020
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşımla 7 Days to Die oynuyorduk gün süresini arttırmak için oyundan çık gir yaptık ve arkadaşımın "E" tuşu bozuldu. Yani kapıları falan açabiliyor ama çalışma tezgahlarını sandıkları açmak için e basamıyor. Oyundan çıkıp girmeyi ve bilgisayarını yeniden başlatmayı denedi. E tuşu yerine farklı bir tuş atamayı denedi, ama yine olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar sandıkları açamama nedenlerinden biri de sandıkların kilitli olması. Sandık sahibi E tuşuna basılı tutup kilidi açabilir. Bunun dışında E tuşu hakkında şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Toplam Oynama Sürem: 237,2 saat
 
Selam sandıkları açamama nedenlerinden biri de sandıkların kilitli olması. Sandık sahibi e tuşuna basılı tutup kilidi açabilir. Bunun dışında e tuşu hakkında şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Toplam oynama sürem: 237,2 saat.

Hayır maalesef sorun bu değil sandıklar kilitli değil arkadaşım sadece kapıları açabiliyor ve bisiklete binebiliyor yani sandıklar açık ama yine de açamıyor çalışma tezgahı gibi şeyleri de kullanamıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı