7 Günde 4 kilo verilir mi?

Boyunu paylaşman iyi olurdu ama sen çok diyorsan öyledir. 1 Hafta boyunca sadece bol su tüketirsen gereksiz suyu ve ödemi atmış olursun buda bir incelme gösterir. Sayı önemli değil. Lebron James ile aynı kiloyum ben ama o daha hot. 😂

Su orucu araştır.

Daha çok et yiyebilmek için mi?

Patates diyeti ve leslie yap :).

Hayır basketbol lisansım var ama bende evde kala kala fazla kilo aldım bu kiloları fazla atmam lazım.
Boyunu paylaşman iyi olurdu ama sen çok diyorsan öyledir. 1 Hafta boyunca sadece bol su tüketirsen gereksiz suyu ve ödemi atmış olursun buda bir incelme gösterir. Sayı önemli değil. Lebron James ile aynı kiloyum ben ama o daha hot. 😂
Boyum 1.71

Diyet yapabilirsiniz lakin abur cubur ve gazlı içeceklerden uzak durmanız lazım. Onun dışında ekmek kullanımını azaltabilirsiniz ve koşuya gidebilirsiniz ama bence bu kilo çok fazla değil yaşınıza tam uygun hatta. Çok zorlamayın kendinizi ve midenizi yorabilirsiniz bu da istemediğiniz bir şey olur.

Online diyet yazan diyetisyenlerle görüşebilirsin. Sağlıklı olanı zaten haftada 2 kilo civarı yaşına uygun olarak. Evde kalırken aldığın kiloları ilk başlar daha hızlı verirsin. Yani evde yapacağın spor+diyet programı ile bir haftada 4 kg verebilirsin. Ama ikinci ve üçüncü hafta daha yavaş verirsin.

Hızlı kilo kaybı iyi bir şey değil aksine çok daha kötüdür. Su ve kas kaybıdır.

Hayır basketbol lisansım var ama bende evde kala kala fazla kilo aldım bu kiloları fazla atmam lazım.

Boyum 1.71
Yapma ya.. PG güzeldir zeka gerektirir. Boş ver. Dediğim gibi 1 hafta dayanabilirsen sonucu alırsın ama 1 hafta su orucundan sonra öyle löp et değil çorbayla başlaman lazım hafiften al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı