7 Günde 4 kilo verilir mi?

Benim yaptığımı yap sabah 8'de kalk 1 saat halı saha etrafında aralıksız koş yanına 1.5 litre de su al sonra koşu bitince 50 mekik çek 50 şınav çek bacak açma germe hareketlerini yap sonra 30 dakika boyunca denizde yüz.

Vallahi benim de bir 15 kilo vermem gerekiyor ne güzel 120 kilodan 100'e düşmüştüm 2 yıl boksla ugraştım şimdi 4 aydır evdeyim üniversite sınavım var 2 güne , 10 kilo geri aldım boy 1.90 Allah'tan yoksa durumum vahimdi 4 aydır evde şınav barfiks falan çalışıyorum protein agırlıklı besleniyorum acaba kastan mı aldım bu kiloyu.

Ay içine 7 kiloyu verecek şekilde yay. Bu şekilde bir anda giderse pek sağlıklı olmayan durumlar ile karşılaşabilirsin. 70 kilo yeterli aslında.

Mesela ne sağlık sorunu olabilir?
Yahu "p"oint "g"uard işte. Boş ver. 😂 Sadece NBA takipçisiyim ondan olmuştur. Ben özür dilerim.

Su orucu demiştiniz onun sağlığa zararı var mıdır?

Bilimsel olarak günlük kalori ihtiyacının altında alırsan kilo verirsin, bu kadar basit. Ama 3000 ihtiyacın varken 500 alırsan bu sağlıklı diyet değil, sağlıksız diyet olur. 2000-2500 alacaksın. 1 ayda 7 kilo verilir ama kolay olmaz, sadece yememek de yetmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı