Steam 7 hesapla CS:GO kasa düşürme

Normalde tek hesaptan oynarken bile kasa düşürmek zor. Aynı anda 7 bilgisayardan açmadığın sürece düşüremezsin tek tek oynayacaksan. Düşürsen bile harcadığın emek uğraştığına değmeyebilir. Çünkü aynı şeyi bende düşünmüştüm. Ama kasa düşürmenin ne kadar zor bir şey olduğunu anladığımda vazgeçtim.
 
Kendim şahsen 5 hesaptan her hafta garanti 6 kasa alıyorum illaki 1 hesap 2 kasa düşürüyor geçen hafta 5 adet devrim 1 adet parçalanmış kasası düştü güzel para yaptı yani yapılır ortalama haftada tüm hesaplara 50 saat ayırıyorum hepsi geliyor zaten. Haftalık oturduğum yerden 300 TL geliyor neredeyse.
 
Tüm cevap verenlere teşekkür ederim.

Peki CS:GO'da en kolay nasıl kasa düşürürüm?



Bazı oyunlarda fazla hesapla oynamak vb ban sebebi o yüzden sormuştum.
Drop sunucuları var toplulukta onlara girip afk bırakabilirsin veya direkt ölüm maçı girip afk bırakabilirsin. Afk bırakınca "+left" komutunu girmeyi unutma yoksa sunucudan kicklenirsin.
 
Merhaba arkadaşlar. 7 tane 5 dolar sınırı açılmış hesabım var hepsi level 10 ortalama bu hesapların hepsiyle tek tek kasa düşene kadar oynarsam ban vb yer miyim veya aynı IP üzerinden oynayacağım için kasa düşer mi tüm hesaplara da?

Hocam hayırlı kazançlar
 
Eğer güvenebilirseniz gameplus hesabım var sizin için açık bırakabilirim. Bu sayede 1 hesaptan haftada 2 kasa ve 1 silah düşünüyorum 6 saatte bir yeniden başlatıyorum. 3 aylık 320 TL'ye almıştım. 1 haftada 60 70 TL geliyor yani parasını çıkartıyor.
 
CS:GO ile pek alakam yok bu yüzden hangi sunucularda nelerde oynamalıyım bilmiyorum mesela normal arkadaşım ile aramızda oynarkende gelir mi kasa?

Arkadas arasinda oynarsan gelmez, geldigi yerler topluluk sunuculari, resmi CS:GO sunuculari ( olum Mac'i, eglence vb.) Bunlarin harici kendi olusturdugun haritada dusmez.
 

Geri
Yukarı