UmutCCAN
Hectopat
bu dambıllarla artık yoğun strese alıştırdıkdan sonra hedefim bunlarEvde çalışmanı önermem ayarlanabilir dumbell setin olsaydı olabilir ama sabit kilo ile çok bir şey yapamazsın. Şöyle bir set alabilirsin Moccastyle Moccadiamond Halter Seti Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Aleti 45 Kg (Barlar Hariç 40Kg) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
merhaba hocam 9kg dambıl geldi ilk set 6-8 arası kaldırıyorum 2. set aşırı yoruyor 3 5 arası ilk haftalarda 1-2 egzersiz 1 set yapıp 2. hafta 2. set gitsem olur muBir zaman bende evde çalışıyordum başlangıç olarak 5kg ile başladım 2 3 ay boyunca sonra 10kg ya geçtim ilk haftalarda zorlanıyorsunuz. Bazen set bile çıkarmakta zorluk çekiyorsunuz ama hemen alışıyorsun.
Düşük kiloda fazla tekrar yapılır.
Yüksek kiloda ise az tekrar.
Hangisi daha çok vücudu geliştirir diyorsan bence yüksek kilo ama hareketi doğru yapıyorsak tabii.
Az kiloyla çalışmak zaman alır.
5kilo ile çalışırken vücudum çok parçalanmamıştı 10 kiloya geçtikten sonra gözle görülür farkla tüm vücudum parçalanmıştı. Tabii salon çalışması kadar değil
Evde çalışacaksan ve Full body yapacaksan sıra önemli.
Sırasıyla;
•Göğüs.
•Omuz.
•Triceps.
•Sırt.
•Biceps.
Ve 1 gün arayla çalışılmalı.
birde siz triceps i 10kg ilemi başladınızbu dambıllarla artık yoğun strese alıştırdıkdan sonra hedefim bunlar
merhaba hocam 9kg dambıl geldi ilk set 6-8 arası kaldırıyorum 2. set aşırı yoruyor 3 5 arası ilk haftalarda 1-2 egzersiz 1 set yapıp 2. hafta 2. set gitsem olur mu
Son düzenleme: