Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konsol için monitör bakıyorum 7ms bir monitör buldum. PC için olsa kesin 1ms alırdım fakat konsol olunca ms o kadar fark ediyor mu onu sormak istedim. Monitör önerileriniz varsa yazın.(1300TL)
Alınabilir bir ürün. 75Hz konsol için yeterli olacaktır. Görüntü açısından IPS panel olması gayet iyi. Büyüklüğü de güzel. Bütçenize uyuyorsa alın gitsin. PC'deki gibi rekabetçi FPS oyunları oynamayacağınız için milisaniyelerin pek bir önemi yok. Yani MS çok sorun değil.
Alınabilir bir ürün. 75Hz konsol için yeterli olacaktır. Görüntü açısından IPS panel olması gayet iyi. Büyüklüğü de güzel. Bütçenize uyuyorsa alın gitsin.
Acer Nitro VG240Ybmiix Monitör UM.QV0EE.001 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.