Bence kesinlikle alınmaz. İnternette sıfır G27+G29+G920 Set 400 TL diyor. Sizin belirttiğiniz ile aynı mı?Bugün bir satıcı ile görüştüm. Ürünün 7 senelik olduğunu ancak 4 senedir kullanmadığını belirtti. 7 senelik olduğuna göre eski seri G27'lerden. 600 TL gibi bir fiyata veriyor sizce alınır mı?
O direksiyon seti değil direksiyon standı.Bence kesinlikle alınmaz. İnternette sıfır G27+G29+G920 Set 400 TL diyor. Sizin belirttiğiniz ile aynı mı?
Hayır. sahibinden üzerinden satıyor. Ayrıca sizin gösterdiğiniz stand.Bence kesinlikle alınmaz. İnternette sıfır G27+G29+G920 Set 400 TL diyor. Sizin belirttiğiniz ile aynı mı?
Şöyle bir durum var ürün İzmir'de. Ben Erzurum'da yaşıyorumGidip bakın ve test edin. Test etmeden almanızı önermem. Bir sıkıntısı yoksa alınır. Fiyatı da uygunmuş.
O direksiyon seti değil direksiyon standı.
Bence kesinlikle alınmaz. İnternette sıfır G27+G29+G920 Set 400 TL diyor. Sizin belirttiğiniz ile aynı mı?
O zaman sıkıntı. Pek güvenmemek lazım. Bence her ne kadar fiyatı uygun olsa da denemeden almanızı önermem. Onun yerine size yakın yerde olan ilanlara bakın. Her türlü sıkıntı olabilir. İşi şansa bırakmamak lazım bir sıkıntı oldu mu zaten bir daha adamı bulamazsınız.Şöyle bir durum var ürün İzmir'de. Ben Erzurum'da yaşıyorum![]()
Anladım. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.O zaman sıkıntı. Pek güvenmemek lazım. Bence her ne kadar fiyatı uygun olsa da denemeden almanızı önermem. Onun yerine size yakın yerde olan ilanlara bakın. Her türlü sıkıntı olabilir. İşi şansa bırakmamak lazım bir sıkıntı oldu mu zaten bir daha adamı bulamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.