CS2 bıçak fiyatları düşer mi?

Hocam hiç bakmadım fiyatlara ya.

49.50 dolar bakiyem vardı.

AK-47 akuamarin görevde kullanılmış aldım.

Dün almışım hocam.

Düşeceğini sanmıyorum, düşme sebebi kasada güzel bıçak yoktur ve şu anda kırmızı fiyatlarındaki önem kasadaki bıçağa bağlı olduğundan düşmüştür.

Bıçak fiyatları düşecek ama düşük fiyattan çok az kişi alabilecek, hatta sonrasında daha da artabilir şu anki fiyatlara göre.

Düşeceğini sanmıyorum, düşme sebebi kasada güzel bıçak yoktur ve şu anda kırmızı fiyatlarındaki önem kasadaki bıçağa bağlı olduğundan düşmüştür.

Bıçak fiyatları düşecek ama düşük fiyattan çok az kişi alabilecek, hatta sonrasında daha da artabilir şu anki fiyatlara göre.

Teşekkür ederim hocam.

Aquamarin pala kasasından çıkıyor yani o kasadan pala bıçağının üstünde bıçak gelmiyor. Doppler ve fade gibi bıçakların dışında kar ettirmiyor pek. Bundan ötürü düşmüştür, ancak siz biraz fazla ödemişsiniz şu anda 42 dolarlara bulunuyor normalde de o civarlardaymış.

Vallahi hocam Steam'deki bakiyemi çekmek için 49 dolara AK-47 aldım. Ama 7 gün takas banı olduğunu unuttum 4 Kasım'da bitiyor ban. İnşallah zarara uğramam.
Hocam fiyatlar artınca mı aldınız itemi? Eğer öyleyse ileride değeri biraz düşebilir.
Hangi skin bu arada?
Hocam hiç bakmadım fiyatlara ya.

49.50 dolar bakiyem vardı.

AK-47 akuamarin görevde kullanılmış aldım.

Dün almışım hocam.
Bende de aynısı var. Yaklaşık 1 hafta önce bir tane 3. parti sitesinden almıştım. Ayrıca aldığım item kilitliydi yani 1 hafta elime ulaşmasını bekledim. İtem geldi ama hala 1 hafta banı var, şuan da pazar banının kalkmasını bekliyorum. Güncelleme sonrası açıkçası aldığıma pişman oldum. Çünkü tahminimce 2-3 gün sonra fiyatı 10-15 dolar azalacak gibi.

Aquamarin pala kasasından çıkıyor yani o kasadan pala bıçağının üstünde bıçak gelmiyor. Doppler ve fade gibi bıçakların dışında kar ettirmiyor pek. Bundan ötürü düşmüştür, ancak siz biraz fazla ödemişsiniz şu anda 42 dolarlara bulunuyor normalde de o civarlardaymış.
Normalde 1-2 gün arayla 55 ve 35 dolardan gittiği oldu hocam. Sadece piyasayı takip etmek lazım.

Hocam fiyatlar artınca mı aldınız ite mi? Eğer öyleyse ileride değeri biraz düşebilir.
Hangi skin bu arada?

Bende de aynısı var. Yaklaşık 1 hafta önce bir tane 3. parti sitesinden almıştım. Ayrıca aldığım item kilitliydi yani 1 hafta elime ulaşmasını bekledim. İtem geldi ama hala 1 hafta banı var, şu an da pazar banının kalkmasını bekliyorum. Güncelleme sonrası açıkçası aldığıma pişman oldum. Çünkü tahminimce 2-3 gün sonra fiyatı 10-15 dolar azalacak gibi.

Bana da öyle geliyor hocam ya şimdiden bile fiyatı 5 dolar düşmüş gözüküyor.

Uzun zamandır pazarı kullanmadığım için bakiyeyi direkt çevireyim dedim takas banı olduğunu unuttum.

Ama belki de haftaya değerini korur veya artar sonuçta hiç bilemediğimiz şeyler oluyor.

Yine zarar ettik arkadaş ya lanet olsun.

Bana da öyle geliyor hocam ya şimdiden bile fiyatı 5 dolar düşmüş gözüküyor.

Uzun zamandır pazarı kullanmadığım için bakiyeyi direkt çevireyim dedim takas banı olduğunu unuttum.

Ama belki de haftaya değerini korur veya artar sonuçta hiç bilemediğimiz şeyler oluyor.

Yine zarar ettik arkadaş ya lanet olsun.
Hocam bir sonraki item alışınızda, son fiyattan değil de grafiğine bakarak sipariş vermenizi öneririm. Hem birkaç dolar cebinizde kalır hem de uğraştırıcı olmaz. Tabii bu dediğimi piyasa yerine oturunca yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı