7. sınıf biri LGS'ye nasıl çalışmalı?

Yuii

Megapat
8. sınıfa geçiyorum. 2026'da LGS'ye giriyorum. Ortalamam 80 civari geliyor hep. Sizce LGS'ye nereden çalışmaya başlamalıyım, nasıl bir plan yapmalıyım, kaç saat çalışmalıyım. Matematiğim 60-70 arası not alıyorum. Çoğu matematik konusunda kötüyüm (7. sınıf) sınıf cok konuşan bir sınıf oldugu için dersi dinleyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de çok konuşan bir sınıfım vardı, çare olarak sınıfımı değiştirdim. En çalışkanların olduğu sınıfa kendimi koydurdum. Zaten yanında çalışanlar olduğu sürece sen de çalışıyorsun. Saate gerek yok konuları anla, yeni nesil soruları çözebil yeter.

7.sınıftan daha yeni 8'e geçen adam geçtikten sonra çalışmalı. Aşırı büyük hedeflerin yoksa geçince düzenli olarak çalış yeter ama şuna dikkat etmelisin özellikle inkilap ve din gibi derslerin sorularında, kitaplarda bu dersler hep yorum sorusu ama lgsde her zaman bilgi sorusu.

7.sınıftan daha yeni 8'e geçen adam geçtikten sonra çalışmalı. Aşırı büyük hedeflerin yoksa geçince düzenli olarak çalış yeter ama şuna dikkat etmelisin özellikle inkilap ve din gibi derslerin sorularında, kitaplarda bu dersler hep yorum sorusu ama LGS'de her zaman bilgi sorusu.

Hedefim 450 460 puan. Bu yaz 7.sınıf konularını tekrar etsem 8 de işime yarar değil mi? Bir de matematik dersinde korkuyorum, çünkü çoğu konuyu bilmiyorum.

8. sınıfa geçiyorum. 2026'da LGS'ye giriyorum. Ortalamam 80 civari geliyor hep. Sizce LGS'ye nereden çalışmaya başlamalıyım, nasıl bir plan yapmalıyım, kaç saat çalışmalıyım. Matematiğim 60-70 arası not alıyorum. Çoğu matematik konusunda kötüyüm (7. sınıf) sınıf cok konuşan bir sınıf oldugu için dersi dinleyemiyorum.

Sınıfını degişmek iyi olur.

8. sınıfa geçtiğin zaman günlük vakit ayırıp çalış yaşının keyfini çıkar bu yaz biraz tekrar yapabilirsin boş zamanlarda.

Çoğu zamanım boş geçecek kendi kafamda 7.sınıf konularını enn baştan tekrar etmek vardı. Cünkü konularda geriyim.

Sınıfını degişmek iyi olur.

Okulumuz cok ergence oldugu için tüm sınıflar öyle. Ve babam buna saçma bakıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı