7.sınıf düşük not

Arkadaşlar, geçen ay sınav olmuştuk haberini alınca 1 hafta önceden defter kitap ne varsa okudum, çalıştım. Ama gel bakalım sınav sonucuna. FE'nden 68 aldım matematiği falan hocaların keyfini bekliyorum ne zaman gircekler diye. Sürekli ağlıyorum nerede hata yaptım diye. Ailemi yüzüne bakamıyorum. Dokunsalar ağlayacağım o derece artık. Sosyal, yabancı dilde düşük. Ama nasıl oluyorsa Türkçe 100. arkadaşlar moralim 0. çünkü ben bu zamana kadar test çözmeden 90 üstü alarak geldim. Biliyorum şu an uzaktan eğitim var ama böyle olmaması lazım. Destek olun lütfen. Türkiye'de zaten iş hevesi beklemiyorum. Ailemi tatmin etmek için okuyorum. Okulum biter bitmez geçiçi işciliğe başlayıp yayıncı olacağım. İçimi dökmek istiyorum artık yeter. Böyle bir ülke böyle bir devlet olamaz ya! Finlandiya'ya bakıyorum eğitim sistemi ne güzel. Neyse desteklerinizi bekliyorum 1 inizin mesajı bile çok değerli benim için.

Size bir tavsiye; ağlamak çare değil. Düşük not aldınız diye ders çalışmayı bırakmanız yanlış olur. Daha çok ders çalışıp hedeflerinize ulaşın. Konuyla alakasız olacak ama bir anı anlatmak istiyorum. Ayağım burkularak kötü bir şekilde kırıldı. Herkes şunu söyledi, eskisi gibi olmazsın, topal bir şekilde yürürsün dediler. Ben ne yaptım? Dinlemedim onları... Topal dediler, unuttum. İyileşemezsin dediler, unuttum. Alçı çıktıktan sonra evde sürekli yürümeye başladım. Topal şekilde hem de. Durmadım sürekli yürüdüm, canım acıdı. Pes etmedim. Çok çabaladım... Sonunda iyileştim.
 
Bak haklısınız belki eğitim sistemini eleştirmekte haksızdım affedin hatam varsa. Ama bu kadar da üstüme gelmeyin lütfen. Türkçen kötü diyorsunuz normalde Türkçeyi çok güzel konuşurum hatta komşularım falan bu nasıl Türkçe diyorlar, çok beğeniyorlar. Ama klavyede yanlış yazabilirim, çünkü hızlı yazmaya çalışıyorum özelliklede son zamanlarda 10 parmak yazmaya çalışıyorum ondan olabilir. Hatam varsa affola. Olayı siyasete çeken arkadaşlar olmuş konuya tekrardan baktım şöylede devletimize kim kötü dedi? Ben devleti gayet beğeniyorum. Sadece eğitim sistemini eleştirdimki galiba buradada hatalıyım. Sadece biraz sinirliydim. Ama gerçekten üstüme çok geldiniz. Sosyal i açmaya korkuyorum. Bir şey daha eklemek istiyorum ki insanları notlarından dolayı eleştirmeyin. Özelliklede bir arkadaş 5. sınıfa git demiş. Ona bakarsan Einstein ilkokulda harfleri zor öğrenmiş. Ama bardağın diğer tarafından bakarsanda bir bilim adamı. Umarım anlamışsınızdır yani ben hatamı kabul etmeyenlerden değilim. Kabul ediyorum hatalarımı ve özür diliyorum. Bundan sonra çalışacağım ve kazanamazsamda çalışarak denedim diyeceğim. Hepinize teşekkür ederim. Bazılarınız moralimi, kalbimi inceden kırsada bazılarınız çok destek oldu. Destek olanlara sonsuz teşekkürler.
 
Dersini almışsındır umarım. 1 hafta önceden çalışma, günlük düzenli çalış. 7. sınıfı da üzülerek geçirme. Hayatının en güzel sınıfı 7. sınıftır, ciddiyim. Lisede ve 8'de sınavlara bakmaktan pek bir şey yapamayacaksın.
 

Geri
Yukarı