7. sınıf karne şablonu var mı?

reisler kendi aranızda baya zırvalamışsınız siz şablonu atana kadar ben yaptım üstüne parayıda cukkaladım yinede eyvallah inanmayan inanmasın çokta umrumda değil açıkcası CORELDRAW X7 ŞABLONUNUDA ihtiyacı olan arkadaşlar için saldım inanmayanlarda fotoyu incelerse anlarlar isim soyisim kısmından benim olmadığımı
1686774081659.jpeg

Son düzenleme:
reisler kendi aranızda baya zırvalamışsınız siz şablonu atana kadar ben yaptım üstüne parayıda cukkaladım yinede eyvallah inanmayan inanmasın çokta umrumda değil açıkcası CORELDRAW X7 ŞABLONUNUDA ihtiyacı olan arkadaşlar için saldım inanmayanlarda fotoyu incelerse anlarlar isim soyisim kısmından benim olmadığımı
Eki Görüntüle 1821360
Yazık cidden ya acıyorum bazen sizin gibi insanlara.

Yahu kardeşim sen yokmu sen sana açıyorum bilmem ne bilmem ne ulan ben kendimi sana kanıtlamak zorunda mıyım hayır aklın yetiyormu aciklamami yaptım okuduysan anlarsın dedim, afferin sana biz gidiyorken sen geliyormussun çok büyük başarı kardeşim helal olsun birde ben cocukmusun arkadasimizin yaşından çok büyük olduğu belli oluyor siberci

Ya ama gerçekten ne çok taktınız ya. Arkadaş ne isterse yapar, orası bize düşmüyor. Kendisi bilir zaten biz ne desek de kararından döndüremeyiz, kendisi seçmiş sonuçta. Hadi eleştirin de "sen varya sen" şeklinde değil. Düzgünce adam gibi yazarsınız neden yapmaması gerektiğini, böyle yaparsanız zaten hiç şansınız olmaz. Dediğim gibi bize sadece istediğini verip düzgünce uyarmak düşer, lakin şu konuda bunu yapabilecek kimse yok galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı