7. sınıf öğrencisi Tuğra AYT'de 55 net çıkarttı

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru mudur bilmem. Kanalında soru çözümleri yapıyor. Yani üstün zekalı falan olmalı. Ben bile 3 mezuna kalıyorum 30 neti zor gördüm AYT matematikte. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Doğru mudur bilmem. Kanalında soru çözümleri yapıyor. Yani üstün zekalı falan olmalı. Ben bile 3 mezuna kalıyorum 30 neti zor gördüm AYT matematikte. Sizin düşünceleriniz neler?

İnananlar varsa elimde satılık köprü var.

Anime kızları gerçek zaten ama o çocuğun 55 net yapmasına ben de çok inanamadım :D gerçekse bayağı iyi tabii.

Evet gerçek.

Sahte olma ihtimali çok yüksek. 9-10 olsa anlarım ama daha fizik kimya biyoloji görmemiş biri öyle kolay kolay yapamaz o netleri. Bir de daha ergenliğe girmemiş veya yeni girecek olan biri ile 18 yaşında bir gencin zekası falan çok daha farklı bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı