7. sınıfın zorluk derecesi nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım şu an ki eğitim sisteminden haberin yok. Artık liseye giriş puanlarının % 30'u okul puanlarından hesaplanıyor. 6,7 ve 8. sınıfın yılsonu ortalamaları alınıyor.
Aynı sistem lisede de olacak diyorlar, o yüzden biz de sayısalcılar olarak bunu detaylıca inceleyip hesaplamıştık zamanında ve şu sonuca vardık; okulun karne puanları sadece kıpırdatıyor, pek bir şey oynatmıyor fakat girecekleri büyük sınav her şeyi belirliyor. O yüzden %30 ayağına okul sınavlarına deli gibi çalışmak anlamsız. Yeni soru tarzlarına ve çıkmış sorulara benzer örneklere çalışması gerek.

Kıpırdatmıyor. %30'un seni ne kadar farklı yerlere süreceğini anlayamadın sanırım. Beni okul puanım kurtarmıştı zamanında.

Düşün 6.sınıf 'ta ortalamam 80 'di 7.sınıf 'ta 60 'a düştü.

Senin için en önemli ders Tarih (Sosyal Bilgiler) olsun. Bu dediğimi zamanla anlayacaksın.

Benim 6. sınıfda ortalamam 94 iken 7. sınıfda 84 e düştü. Çok üzüldüm ama 8. sınıfda 89 a çıkardım . Eğer benim gibi üzülmek istemiyorsan dersleri salma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…